Skip to content

Buiten automaat

Buiten automaat

Ook als u op zoek bent naar een buiten automaat, bent u bij ons altijd op precies het juiste adres. Onze buiten automaat is hufterproof. Dat betekent dus dat de automaat beslist tegen een stootje kan. Behalve wat betreft het aanbieden van de beste buiten automaat, kunnen we u overigens ook op andere vlakken van dienst zijn. Bij ons vindt u altijd een perfecte automaat. Ook voor buiten dus.

Automaten geschikt voor zuivel, fruit, snacks en frisdrank

Een buiten automaat met zuivel, fruit frisdrank of snacks? Het is voor ons geen enkel probleem. We kunnen overigens meer dan alleen het leveren van de beste buiten automaat. We onderhouden uw buiten automaat ook graag en wanneer er storing is kunnen we die ook op kundige wijze verhelpen. We kunnen eveneens de voorraad scherp in de gaten houden. Dat doen we met een geavanceerd voorraadsysteem. Met dat systeem weet u zeker dat de automaat nooit leeg raakt. En ook dat is natuurlijk een plezierige gedachte. Laat ons u dus op alle mogelijke manieren ontzorgen.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

We kunnen simpelweg niet zonder automaten

De automaat en zeer ook de buiten automaat zijn en blijven onverminderd populair. Niet voor niets ziet u de automaten overal en nergens. Daarmee wordt duidelijk dat we simpelweg niet zonder automaten kunnen. Zoals gesteld zijn de buiten automaten die we aan kunnen bieden hufterproof. Ze zijn beslist niet meteen stuk en kunnen tegen het bekende stootje.

U kunt bij ons prima een buiten automaat kopen of huren

We hebben voor iedereen een passende buiten automaat beschikbaar. U kunt bij ons een automaat kopen en huren. Daarnaast is het goed eens het aanbod aan refurbished automaten tegen het licht te houden. Deze automaten zijn nog zeer goed en kunnen nog een lange periode mee. Bovendien worden deze automaten tegen een zeer vriendelijke prijs aangeboden. We hebben altijd voldoende automaten op voorraad en we werken alleen met de bekende A-producten. Dit omdat we nu eenmaal hechten aan kwaliteit. Tenslotte; koopt u bij ons een passende automaat, dan krijgt u altijd garantie op de automaat. Zoveel vertrouwen hebben we dus in de door ons aangeboden automaten.

Geïnteresseerd in één van onze andere opties?

Combi-automaten

Met een combi-automaat kunt u zowel drankjes als snacks aanbieden aan uw medewerkers of bezoekers.

Frisdrank automaten

Een automaat speciaal voor drankjes, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Full service

Met onze full service dienst wordt u ontzorgd en heeft u in feite geen omkijken naar de automaat.

Buiten automaat

We hebben altijd een passende automaat voor u staan

Het is dus logisch dat u zaken doet met ons als u plannen heeft om een automaat aan te schaffen. U kiest dan nadrukkelijk voor kwaliteit en gemak. Want het liefst ontzorgen we u op alle mogelijke vlakken. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod en weet dat we altijd een passende automaat voor u hebben staan.

Play Video