Skip to content

Frisdrank

Frisdrank

Wie kent nu niet de automaat gevuld met heerlijke gekoelde frisdrank? U ziet ze vrijwel overal en niemand die de frisdrankautomaat wil en kan missen. Wij kunnen u op het gebied van de frisdrankautomaat geheel ontzorgen. Onze dienstverlening gaat daarmee veel verder dan alleen het plaatsen van een automaat gevuld met frisdrank.

Wij kunnen u op de beste manier ontzorgen

Behalve het plaatsen van een automaat met frisdrank, kunnen we u op een veel breder vlak volledig ontzorgen. Zo vullen wij frisdrank bij en kunt u ook het onderhoud prima aan onze specialisten overlaten. Op die manier weet u zeker dat er steeds sprake is van een goed functionerende automaat waardoor iedereen op welke locatie dan ook kan genieten van frisdrank.

Interesse in de R&F Vending frisdrank automaat voor jouw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met je op!

Nooit een tekort aan frisdrank door ons geavanceerde voorraadsysteem

Via ons geavanceerde voorraadsysteem wordt de voorraad in de automaat steeds bijgehouden en kunnen we zo steeds zorg dragen dat de automaat met frisdrank tijdig bijgevuld wordt. Zo weet u zeker dat de frisdrank nooit op raakt. Wij kunnen in dat kader altijd zeer snel schakelen. Nu is het niet zo dat we alleen automaten gevuld met frisdrank aanbieden. We hebben u veel meer te bieden. Zo hebben we ook automaten met zuivelproducten, fruit en met snacks voor u beschikbaar. U kunt bij ons een automaat kopen of huren. Ook bieden we refurbished automaten aan. Deze automaten zijn door onze specialisten helemaal nagekeken en kunnen nog zeker een lange periode mee.

Frisdrank

Geïnteresseerd in één van onze andere opties?

Combi-automaten

Met een combi-automaat kunt u zowel drankjes als snacks aanbieden aan uw medewerkers of bezoekers.

Snack automaten

Een automaat speciaal voor snacks, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Full service

Met onze full service dienst wordt u ontzorgd en heeft u in feite geen omkijken naar de automaat.

Onze automaten met frisdrank zijn hufterproof en dus geschikt voor elke locatie

Het aanschaffen van een frisdrank automaat is zo gek nog niet. Niet voor niets ziet u deze automaten met frisdrank in diverse sportkantines, in de horeca, op evenementen, bij zorgbedrijven, in musea, buurthuizen, scholen, tankstations, hotels en in callcentra. Onze automaten met frisdrank zijn hufterproof en daarom ook zo geschikt voor al de genoemde locaties.

Voor elke klant een passende automaat

We durven gerust te stellen dat we voor elke klant een passende automaat hebben staan. We hebben een zeer groot aanbod automaten en daarom ook voor u de perfecte machine staan. U krijgt als u zaken met ons gaat doen altijd garantie op de automaat. Dat zegt voldoende over het vertrouwen dat we in onze machines hebben. We zijn overigens actief in heel de Benelux en het werken met de door ons geleverde automaten is in de meeste gevallen niet meer dan een kwestie van plug & play. We hebben veel op voorraad en werken alleen met A-producten.

Play Video