Skip to content

Fullservice

Fullservice

Als het om automaten gaat, kunnen we full service diensten bieden. Onze full service diensten gaan verder dan alleen het leveren van de voor u geschikte automaat. Fullservice staat bij ons voor de levering, het onderhoud en het bevoorraden van de verschillende automaten. Kiest u voor onze fullservice dienstverlening, dan kiest u voor ontzorging.

Laat u op de beste manier ontzorgen

Als u nu verstandig bent, dan kiest u altijd voor fullservice. U wordt dan op de beste manier ontzorgd en heeft in feite geen omkijken naar de automaat. We leveren en onderhouden de automaat als u kiest voor fullservice en kunnen zelfs de voorraad bijhouden. Dat doen we met ons unieke voorraadsysteem. Daardoor weet u zeker dat de automaat nooit leeg raakt en er altijd voldoende te kiezen is.

Populaire  vending machines

Logisch dat u kiest voor onze full service

Kiest u voor full service en een van onze automaten, dan kunnen we de automaten op verschillende manieren vullen. Zo kunt u kiezen voor frisdrank, zuivel, fruit en snacks. We hebben ook automaten speciaal voor non-food producten. Zo kunnen we u steeds op alle vlakken van dienst zijn. Het is duidelijk dat de automaat nog steeds erg populair is. Kijk maar eens in sportkantines, in horeca gelegenheden, evenementen, zorgbedrijven, musea, buurthuizen, tankstations en verzamelgebouwen. Vrijwel altijd treft u er automaten aan. Dat zegt veel, zo niet alles.

Fullservice

Geïnteresseerd in één van onze vending machines?

Combi-automaten

Met een combi-automaat kunt u zowel drankjes als snacks aanbieden aan uw medewerkers of bezoekers.

Frisdrank automaten

Een automaat speciaal voor drankjes, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Snack automaten

Een automaat speciaal voor snacks, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

We kunnen echt iedereen een geschikte automaat aanbieden

We kunnen u overigens ook een buiten automaat bieden. Deze automaten zijn hufterproof en kunnen dus prima tegen een stootje. Standaard hebben we een onwijs groot aanbod aan automaten. Daar zit ongetwijfeld ook precies die automaat tussen die u zoekt. U kunt een automaat kopen of huren en we bieden ook een mooi aanbod aan refurbished automaten. Deze automaten zijn dan wel gebruikt, maar nog in zeer goede staat. Voor we deze automaten te koop aanbieden, worden ze nagelopen op eventuele mankementen en indien nodig meteen gerepareerd. En zo kunnen we echt iedereen een prima automaat bieden, en dat voor ieder budget. Tenslotte is het goed om te weten dat bij ons kwaliteit nog met een hoofdletter geschreven wordt. Dat blijkt ook al uit het feit dat we alleen met A-producten werken. En zo is het prima zaken met ons doen als het om automaten gaat. Kiest u voor onze full service, dan heeft u verder totaal geen omkijken meer naar de automaat. En dient gemak niet de mens?

Play Video