Skip to content

Gratis automaat

Frisdrankautomaat

Wilt u graag een drank- en/of snoepautomaat kopen, maar heeft u geen tijd of behoefte heeft om daar onderhoud aan te plegen of deze bij te vullen? Dan bent u bij R&F Vending aan het juiste adres. U kunt R&F Vending namelijk een gratis automaat laten plaatsen op uw locatie. U hoeft hier niet in te investeren. Wij zorgen ervoor dat uw verkoopautomaat wordt onderhouden en bijgevuld. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen. Neem contact met ons op als u een vraag voor ons heeft of een offerte wilt aanvragen.

De voordelen van een gratis automaat

Zoekt u een gratis automaat voor uw bedrijf? R&F exploiteert vending machines. Zo kunt klanten en werknemers drankjes en snacks aanbieden, zonder dat u een automaat hoeft aan te kopen. Dat u niet hoeft te investeren in de aankoop van een automaat is niet het enige voordeel. U krijgt namelijk ook een deel van de opbrengst, terwijl u geen omkijken heeft naar de automaat. Wij verzorgen de plaatsing, het onderhoud en vullen de automaat bij. 

We voorzien de vending machines van hoogwaardige producten naar uw voorkeur. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit producten van bekende merken. Het assortiment is zeer uitgebreid. Hierdoor kunt u een assortiment samenstellen dat perfect aansluit bij de behoeften van uw klanten en medewerkers. Ieder bedrijf is ten slotte anders. U kunt de vending machine daarnaast personaliseren in uw eigen huisstijl. Hierdoor krijgt de automaat een professionele uitstraling die bij uw locatie past.

Vraag een offerte aan

Onze vending machines

Wij kunnen voor iedere omgeving een gratis automaat van het juiste formaat leveren. Ongeacht of het nu om een kantoor, station of sportcomplex gaat. Onze vending machines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van de nieuwste technologie krijgt u inzicht in de prestaties van de automaat. De automaten beschikken namelijk over realtime inventarisatie. Daarnaast kunnen de snacks en koude drankjes cashless worden betaald. Wij leveren zowel nieuwe als refurbished automaten. De refurbished automaten zijn goedkoper dan de nieuwe automaten, maar we hanteren dezelfde kwaliteitsnormen.

De beste service bij een gratis automaat

Als u ons een gratis automaat op uw locatie laat plaatsen, bent u verzekerd van de beste service. Wij bieden u bijvoorbeeld een onderhoudscontract op maat aan. Dit betreft onder meer de reiniging, inspectie en reparatie van uw automaat. Op basis van uw behoeften stellen wij een onderhoudsschema op. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de personalisatie, het onderhoudsschema en de inhoud van uw automaat.

Wenst u een gratis automaat voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Play Video