Skip to content

Non-food

Non-food

Automaten hebben we in alle soorten en maten. We hebben automaten die geschikt zijn voor frisdrank, zuivel en snacks, maar zeker ook automaten die non-food aan kunnen bieden. Zo kunnen we u wat betreft automaten op de wenken bedienen. Daarbij kunnen we meer dan alleen automaten voor non-food aanbieden. Wat dacht u van automaten voor bijvoorbeeld frisdrank, zuivel en fruit? Ook op die vlakken kunnen we u dus prima van dienst zijn.

Maak gebruik van ons unieke voorraadsysteem

We leveren u graag een automaat speciaal geschikt voor non-food producten. Daarbij hoeft het echter niet te blijven. We kunnen zorgen voor het onderhoud van de automaat en bij storingen kunnen we u ook meteen van dienst zijn. Laat ons vooral ook de bevoorrading van automaten voor non-food producten voor onze rekening nemen. We hebben een modern voorraadsysteem en wanneer de automaat op dreigt te raken, dan kunnen we razendsnel voor bevoorrading zorgen. Op die manier kunnen we u wat betreft de automaat volledig ontzorgen.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Ook een fraai aanbod aan refurbished automaten beschikbaar

U kunt bij ons behalve een automaat voor non-food producten ook automaten voor fruit, frisdrank en zuivelproducten kopen of huren. We bieden u daarnaast een mooi aanbod aan refurbished automaten aan. Deze nog uitstekende automaten zijn voor ze de deur uitgaan uitvoerig nagekeken. Daardoor heeft u de garantie dat u gewoon een prima automaat aanschaft. Zo kunnen we u op allerlei vlakke helpen als het om de automaat gaat.

De automaat voor non-food heeft nog niets aan populariteit ingeboet

De automaat heeft nog niets aan populariteit ingeboet. Ga maar na, u ziet automaten in sportkantines, de horeca, in musea, verzamelgebouwen en binnen zorgcentra om maar een aantal voorbeelden te noemen. We kunnen simpelweg niet zonder automaten. Kiest u voor ons, dan bent u verzekerd van een automaat die de toets der kritiek gemakkelijk aankan. We schrijven kwaliteit met een hoofdletter. Om die reden krijgt u ook altijd garantie op de door bij ons gekochte automaten.

Non food

Geïnteresseerd in één van onze andere opties?

Combi-automaten

Met een combi-automaat kunt u zowel drankjes als snacks aanbieden aan uw medewerkers of bezoekers.

Snack automaten

Een automaat speciaal voor snacks, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Full service

Met onze full service dienst wordt u ontzorgd en heeft u in feite geen omkijken naar de automaat.

We werken alleen met A-producten

We kunnen echt iedereen van dienst zijn. We hebben voor iedereen een geschikte automaat namelijk. Bovendien kunnen we snel handelen want we hebben altijd voldoende automaten op voorraad. Goed om te weten is nog dat we louter en alleen werken met A-producten. Het tekent dat we hechten aan kwaliteit. Wilt u dus een automaat, doe dan toch vooral zaken met ons. Laat u door ons ontzorgen en u bent verzekerd van alleen de beste automaten.

Play Video