Skip to content

Onbemande mini supermarkt

Onbemande mini supermarkt

Met een van onze automaten haalt u een heuse onbemande mini supermarkt in huis. We kunnen een dergelijke onbemande mini supermarkt niet alleen leveren, we kunnen u op dat vlak ook nog eens compleet ontzorgen. We leveren de onbemande supermarkt net alleen, we kunnen ook prima voor het onderhoud zorgen en eventuele storingen verhelpen. Ook kunnen we de voorraad op peil houden middels ons werkelijk unieke voorraadsysteem.

We kunnen zelfs het vullen van de automaat voor onze rekening nemen

We kunnen de onbemande mini supermarkt op verschillende manieren vullen. Zo kunnen we u zuivel producten aanbieden, net als frisdrank, fruit, snacks en ook non-food producten. U kunt een onbemande mini supermarkt aanschaffen of huren. Zeker de moeite waard zijn ook de refurbished automaten die we u aan kunnen bieden. Deze automaten zijn weliswaar gebruikt, u kunt er echter nog heel lang plezier aan beleven. Voor we deze automaten te koop aanbieden, worden ze namelijk grondig geïnspecteerd door onze gespecialiseerde medewerkers.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Populaire  vending machines

De onbemande mini supermarkt is simpelweg nog steeds onmisbaar

De onbemande mini supermarkt is nog steeds onmisbaar. Kijk maar eens in sportkantines, musea, horeca, bij evenementen, in buurthuizen en in tankstations. Overal vindt u automaten in de vorm van de onbemande mini supermarkt. Voordeel van onze automaten is wel dat ze hufterproof zijn. U kunt de automaten bij ons zelfs laten wrappen in bijvoorbeeld uw huisstijl. Niets is onmogelijk als u voor ons als specialist in automaten gaat.

Onbemande mini supermarkt

Geïnteresseerd in één van onze andere opties?

Combi-automaten

Met een combi-automaat kunt u zowel drankjes als snacks aanbieden aan uw medewerkers of bezoekers.

Frisdrank automaten

Een automaat speciaal voor drankjes, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Full service

Met onze full service dienst wordt u ontzorgd en heeft u in feite geen omkijken naar de automaat.

Standaard hebben we een groot aanbod automaten beschikbaar voor elke klant

Standaard hebben we een groot aanbod automaten voor elke klant. Het moet dan ook al raar lopen, wilt u bij ons niet de perfecte automaat vinden. Koopt u een automaat via ons, dan krijgt u overigens altijd garantie. Het tekent het vertrouwen dat we hebben in onze automaten. Het is bovendien gemakkelijk werken met onze automaten. Vaak is het een kwestie van plug & play. En wanneer u zich door ons volledig laat ontzorgen, heeft u in feite geen omkijken meer naar de automaat en wordt zelfs de voorraad voor u geregeld. Wat wilt u nu nog meer? Het is dus altijd verstandig om wanneer u plannen heeft om een automaat aan te schaffen, juist bij ons aan te kloppen. Wij kunnen u adviseren, een automaat leveren, de storingen voor u verhelpen en zorgen dat de automaat goed gevuld blijft. Wij ontzorgen u indien gewenst op werkelijk alle vlakken.

Play Video