Skip to content

Snacks

Snacks

Snacks aanbieden via een automaat. Wij maken het mogelijk! En of. Behalve het leveren van automaten speciaal voor snacks, kunnen we u wat betreft de automaten geheel ontzorgen. Graag nemen we het onderhoud van de automaat voor onze rekening, zoals we ook zorg kunnen dragen voor het bevoorraden van de automaten. Is er een storing? Ook dan kunnen we u altijd snel en vakkundig uit de spreekwoordelijke brand helpen.

U heeft geen omkijken meer naar de automaat

Wanneer u kiest voor een automaat gevuld met snacks, dan kunnen wij middels een geavanceerd voorraadsysteem steeds zorgen dat er voldoende snacks in de automaat aanwezig zijn. Wanneer de voorraad op dreigt te raken, dan kunnen wij altijd snel schakelen. Wat dat betreft heeft u dus geen omkijken naar de automaat.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Meer dan alleen automaten geschikt voor snacks

U kunt dus prima kiezen voor een automaat vol snacks, we hebben u echter veel meer te bieden. Wat dacht u van bijvoorbeeld automaten met frisdrank, zuivelproducten en fruit. Bij ons koopt u gemakkelijk een automaat voor snacks, u kunt er echter ook voor kiezen om een automaat te huren. Daarnaast bieden we ook refurbished automaten aan. Deze gebruikte automaten zijn compleet nagekeken en verkeren nog in goede staat. We bieden deze refurbished automaten tegen zeer vriendelijke prijzen aan en aan deze automaten gaat u nog echt heel lang plezier beleven.

Snacks

Geïnteresseerd in één van onze andere opties?

Combi-automaten

Met een combi-automaat kunt u zowel drankjes als snacks aanbieden aan uw medewerkers of bezoekers.

Frisdrank automaten

Een automaat speciaal voor drankjes, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Full service

Met onze full service dienst wordt u ontzorgd en heeft u in feite geen omkijken naar de automaat.

Snacks

Het tekent de populariteit van de automaten

Automaten met snacks komt u echt overal tegen. Het tekent de populariteit van de automaten, die u standaard tegenkomt in sportkantines, in de horeca, tijdens evenementen, zorgbedrijven, verzamelgebouwen musea en tankstations. Groot voordeel van de automaten speciaal voor snacks is dat ze hufterproof zijn. Vandaar ook dat u onze automaten echt overal tegen kunt komen.

We kunnen iedereen een passende automaat voor snacks aanbieden

We kunnen iedereen een passende automaat aanbieden. Bij ons vindt u dus altijd een geschikte automaat. Op de automaten krijgt u altijd garantie en dat zegt veel over het vertrouwen dat we in onze eigen automaten hebben. We zijn actief in heel de Benelux en hebben altijd de voor u geschikte automaat op voorraad. Mogen wij u binnenkort ook begroeten als nieuwe klant? Bij ons vindt u immers altijd een automaat die bij u past. U kunt onze automaten zelfs in de huisstijl wrappen als u de automaat extra uitstraling wilt geven. Bovendien kunt u, omdat u zowel kunt kopen als huren, met elk budget prima bij ons uit de voeten.

Play Video