Skip to content

Nieuw en refurbishedVending machines

Wij zijn R&F Vending

Wilt u personeel, gasten of leden gemakkelijk van snacks of drinken voorzien? R&F Vending kan een drank- of snackautomaat voor u plaatsen, bijvullen en onderhouden. Wij kunnen de automaten gratis bij u op locatie plaatsen. Omdat onze automaten een ingebouwde koelfunctie hebben, kunt u zowel gekoelde dranken als snacks op kamertemperatuur aanbieden. 

Bij ons kunt u terecht voor de volgende opties

Exploitatie

Een Vending Machine laten plaatsen zonder omkijken naar het onderhoud.

Verkoop

Koop bij ons Vending Machines van hoogwaardige kwaliteit.

Verhuur

Huur bij ons voor een tijdelijke automaat op locatie met flexibele huuropties.

Lease

Kies voor een flexibele koop/lease-constructie om niet meteen een grote investering te doen, maar wel eigenaar te worden van de automaat

Vraag een offerte aan

Populaire  vending machines

We hebben veel verschillende vending machines. Bekijk hieronder een aantal van de opties.

Exploitatie

Vindt u het belangrijk om uw gasten een gekoeld drankje aan te kunnen bieden, zelfs wanneer u niet aanwezig bent? Wij kunnen gratis een automaat bij u op locatie plaatsen. Bij exploitatie is van een grote investering dus geen sprake. Bovendien heeft u zelf geen omkijken naar de automaat. R&F Vending zorgt ervoor dat de automaten tijdig gevuld en onderhouden worden. Het uitgebreide assortiment waarmee wij uw automaat bijvullen bestaat uit drankjes en snacks van populaire merken. U kunt de inhoud van uw automaat aanpassen aan de behoeften van uw klanten en werknemers.

Dankzij moderne technologie kunnen uw klanten en werknemers de snacks en koude drankjes cashless betalen. Daarnaast krijgt u via het Nayax verkoopsysteem een helder beeld van hoe uw automaat presteert. Met behulp van realtime inventarisatie weet u precies welke producten het populairst zijn en op welke momenten uw automaat het meest gebruikt wordt.

Verkoop

Naast voor exploitatie kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van een vending automaat. Onze automaten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij streven ernaar om tegemoet te komen aan uw behoeften. Voor iedere situatie bieden we een geschikte automaat aan. U kunt kiezen voor een formaat dat bij uw locatie past. Daarnaast bieden wij u refurbished automaten aan. De kwaliteit van een refurbished automaat is vergelijkbaar met een nieuwe automaat, maar de prijs is lager. Het is ook mogelijk om de automaat tegen een meerprijs te personaliseren. Om de uitstraling van de automaat te laten aansluiten bij uw locatie, kunt u de automaat in uw eigen huisstijl wrappen. Ons team van ontwerpers staat graag voor u klaar.

Koopt u een automaat bij R&F Vending? Dan kunt u het aankoopbedrag eventueel gespreid over 2,3 of 4 termijnen afbetalen.

Verhuur

Als u liever tijdelijk een automaat op locatie wenst, kunt u ervoor kiezen om een automaat te huren. Onze verhuuropties zijn flexibel. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen bij R&F Vending terecht voor het huren van een automaat. Ook bij de huur van een automaat bent u verzekerd van de beste service. Wij verzorgen het onderhoud aan de automaten en vullen de automaat bij met de gewenste producten.

Lease

Wilt u niet direct een grote investering doen, maar wilt u de automaat wél uw eigendom maken? Dan kunt u voor een flexibele koop/lease-constructie kiezen. Wij kunnen de koop lease-constructie aanpassen aan uw wensen. Door de kosten te spreiden kunt u klanten en medewerkers koude drankjes en snacks aanbieden, zonder dat u een grote investering moet doen. Onze specialisten adviseren u graag over onze flexibele koop/lease-opties.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een goede vending machine voor uw bedrijf? Neem contact op met R&F Vending als u uw medewerkers en klanten van snacks en koude drankjes wilt voorzien. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, staan wij u graag te woord.

Play Video