Skip to content

Vending machines

Met R&F Vending kun u uw personeel, leden of gasten voorzien van drinken en eten zonder dat er iemand aanwezig hoeft te zijn! De inhoud van de Vending machine wordt bij lease geheel door ons verzorgd en onderhouden. De inhoud van de R&F Vending machine bij koop, kunt u naar eigen keuze inrichten. Met de geïntegreerde koelfunctie is het mogelijk om zowel koude dranken aan te bieden als producten op kamertemperatuur.

Met ons Nayax verkoopsysteem heeft u ook nog eens altijd inzicht in uw verkoop! Welke producten worden het meest verkocht, op welk tijdstip komen de meeste mensen en meer inzichten haalt u direct uit onze online beheeromgeving!

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Necta Samba

De Samba is de spiraalautomaat van het merk Necta. Deze automaat kenmerkt zich door LED-verlichting en een grote Lcd-display en de vijf snelkeuze opties onder het numerieke toetsenbord. Deze vijf opties zijn perfect voor de hardlopers of juist voor de producten die u extra onder de aandacht wil brengen bij uw klanten. De automaat is geschikt voor de verkoop van blikjes, PET-flesjes, snacks en non-food. Door de koeling in drie zones is het eenvoudig om de (fris)drank heerlijk koud te verkopen, maar snacks minder te koelen.

Vendo BS8

De Vendo BS8 lijkt, qua uiterlijk, veel op de G Snack, maar voornamelijk intern zijn er enkele verschillen. Zo heeft de BS8 een vaste uitgiftebak en een minder sterke koeling. Dit maakt de BS8 niet geschikt voor vlees of andere producten die flink gekoeld moeten worden, maar is deze automaat wel geschikt voor chocoladerepen, (fris)drank en snacks. Ook voor non-food producten is de BS8 een perfecte keuze!

Play Video