Skip to content

Wrappen automaat naar huisstijl

Wrappen automaat naar huisstijl

Het plaatsen van bijvoorbeeld een automaat met frisdrank, zuivel of snacks is altijd een goed idee. Het wrappen van automaat naar huisstijl is ook mogelijk, waardoor u met de door ons geleverde automaat ook nog eens prima reclame kunt maken.

Geen gek idee toch, het wrappen van een automaat naar huisstijl? Het geeft de automaat net wat extra uitstraling en cachet. Wanneer u kiest voor een van onze automaten is het wrappen van de automaat naar huisstijl een prima optie. Vraag naar de mogelijkheden. Ze zullen u verrassen.

Wij maken het wrappen van een automaat naar huisstijl prima mogelijk

Wat betreft automaten, kunnen wij u op tal van verschillende vlakken meer dan goed van dienst zijn. Behalve het leveren van de voor u beste automaat, kunnen we veel meer voor u betekenen. We kunnen u ontzorgen en eventuele storingen kunnen we snel verhelpen. Ook voor het bijvullen van de automaten bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk nemen we ook het onderhoud graag voor onze rekening. Op die manier weet u steeds zeker dat de automaat goed functioneert. We kunnen de voorraad bijhouden met ons geavanceerde voorraadsysteem. Dat betekent dus dat u niet alleen verzekerd bent van een goed functionerende automaat, maar dat de automaat ook steeds goed gevuld is en ook blijft.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Niet voor niets ziet u onze automaten op tal van verschillende plaatsen

De verschillende automaten die we ook u kunnen bieden komt u op verschillende plaatsen tegen. Denk maar eens aan de sportkantines, de horeca, evenementen, binnen zorgorganisaties, musea, buurthuizen, scholen, tankstations, hotels, callcentra en binnen verzamelgebouwen. Het tekent de populariteit van de automaten die u dus een geheel eigen uitstraling kunt geven door het wrappen van de automaat naar huisstijl. Zeker als u de automaat meer uitstraling wilt geven of een bedrijfsboodschap wilt uitdragen via de automaten.

Verkoopautomaat

Geïnteresseerd in één van onze andere opties?

Combi-automaten

Met een combi-automaat kunt u zowel drankjes als snacks aanbieden aan uw medewerkers of bezoekers.

Frisdrank automaten

Een automaat speciaal voor drankjes, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Snack automaten

Een automaat speciaal voor snacks, die naar wens is in te vullen. Ideaal voor kantines of op kantoor.

Onze automaten kunnen beslist wel tegen een stootje

Wist u dat onze frisdrank automaten hufterproof zijn? Daarom ziet u deze ook steeds op de goede locaties. Ze kunnen beslist tegen een stootje. We hebben overigens een zeer groot aanbod aan automaten. Daar zit ook altijd een geschikte automaat voor uw specifieke situatie bij en die voldoet aan de wensen en de eisen die u stelt. We hebben uiteraard nieuwe automaten beschikbaar, u kunt bij ons ook een automaat huren. Bekijk ook eens het aanbod aan refurbished automaten. Deze gebruikte automaten zijn door onze specialisten helemaal nagekeken en worden tegen een vriendelijke prijs aangeboden. Daar heeft u echt nog jarenlang plezier van.

Play Video