FRISDRANK
AUTOMATEN

"Smaak Ontmoet Technologie: Jouw Drankje, Jouw Stijl, Onze Automaten."

Welkom bij ons ruime assortiment frisdrankautomaten waar techniek en frisdrank samenkomen voor een geweldige beleving! Of je nu op zoek bent naar de perfecte verfrissing voor op kantoor, school, sportcentrum of evenement, onze automaten bieden een ruime keuze die je smaakpapillen zeker zal prikkelen en je dorst zal lessen.

R&F VENDING

RF-D720-6G

De meest compacte vending machine in ons assortiment

€3100*

RF-D720-10G

Verken een overvloed aan keuzes en mogelijkheden in een gestroomlijnde combi-automaat.

€3699*

RF-D900-8C(50SP)

Ons meest populaire vending machine met een 49inch touchscreen

€5250*

RF-D900-22SP

Moderne grote combi automaat met 22inch Touchscreen

€6750*

Bij sommige van onze modellen vindt u gebruiksvriendelijke touchscreen-bediening. Pas instellingen aan en personaliseer het aanbod moeiteloos, waardoor u flexibel kunt inspelen op veranderende trends en behoeften.

Robuustheid en duurzaamheid staan centraal bij elke machine die we aanbieden. We begrijpen dat uw zakelijke eisen kunnen veranderen, dus hebben we machines ontworpen die met u kunnen meegroeien.

NECTA TWIST

Ontdek de Twist: jouw compacte metgezel voor een scala aan verfrissende drankjes, waar innovatie en gemak samenkomen.

NECTA SWING

Ervaar maximale prestaties en veelzijdigheid in een compact ontwerp met de Swing, waar efficiëntie en ruimtebesparing zorgen voor een vendingervaring.

NECTA ORCHESTRA

Stap in de wereld van ultieme automatisering en verfijnde keuzes met de Orchestra, waar innovatie en elegantie samenkomen.

ORCHESTRA TOUCH

Stap in de wereld van ultieme automatisering en verfijnde keuzes met de Orchestra met 16,9 inch touchscreen, waar innovatie en elegantie samenkomen.

NECTA FESTIVAL

Ervaar het ultieme gemak en genot met de Necta Festival Automaat: jouw bron van veelzijdige smaakbeleving binnen handbereik.

INTERESSE?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OP MAAT

Op zoek naar de perfecte frisdrankautomaat om uw ruimte tot leven te brengen? Zoek niet verder!