NECTA VENDING AUTOMATEN

Made to fulfill your needs

Ontdek de topkwaliteit van NECTA automaten bij R&F Vending. Als trotse leverancier van deze gerenommeerde merkautomaten, bieden wij u betrouwbare en innovatieve oplossingen voor al uw vending behoeften. Kies voor functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek met NECTA en R&F Vending. Blader vandaag nog door ons assortiment en ervaar de ongeëvenaarde prestaties van NECTA automaten.

98%

TEVREDEN KLANTEN

100%

KWALITEIT GEGARANDEERD

NECTA TWIST

Ontdek de Twist: jouw compacte metgezel voor een scala aan verfrissende drankjes, waar innovatie en gemak samenkomen.

NECTA SWING

Ervaar maximale prestaties en veelzijdigheid in een compact ontwerp met de Swing, waar efficiëntie en ruimtebesparing zorgen voor een vendingervaring.

NECTA ORCHESTRA

Stap in de wereld van ultieme automatisering en verfijnde keuzes met de Orchestra, waar innovatie en elegantie samenkomen.

ORCHESTRA TOUCH

Stap in de wereld van ultieme automatisering en verfijnde keuzes met de Orchestra met 16,9 inch touchscreen, waar innovatie en elegantie samenkomen.

NECTA FESTIVAL

Ervaar het ultieme gemak en genot met de Necta Festival Automaat: jouw bron van veelzijdige smaakbeleving binnen handbereik.

Onyx contactloos betalen

Meerdere betaalwijzen

Met Onyx kunt u een ruime waaier van globale betalingsleveranciers en populaire lokale betaaldiensten aanvaarden, zodat uw consumenten alle betaalwijzen krijgen waarmee ze vertrouwd zijn.

Prepaid kaarten voor gesloten omgevingen

 

€699

EXCL. BTW

Intuïtieve gebruikersinterface

Het kleurenaanraakscherm en de spraakfuncties in meerdere talen garanderen een vlotte navigatie.

Compact, opvallend design

De compacte machine met aanraakscherm combineert een contactloze kaartlezer met een telemetrie-apparaat.

Contactloze betalingen

Faciliteer snelle en gemakkelijke betalingen met contactloze smart cards, NFC en mobiele betaalapps, QR-codes en prepaid kaarten.

Machinebeheer

Wijzig instellingen en beheer de volledige machine, overal waar u zich bevindt. De telemetriefuncties van Nayax geven u een verkoopoverzicht, machinegegevens en alarmen in real time via een aanpasbaar slim dashboard.

ICT

iCT-CC6100-Series-Coin-Changer

CC6100

MUNTSYSTEEM

Muntsysteem voor snoep, combi en frisdrankautomaten

Met MDB of Executive aansluiting

INTERESSE?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OP MAAT

Vraag een gepersonaliseerde offerte aan voor onze Necta-automaat en ontdek hoe onze innovatieve oplossingen uw verkoopervaring naar een hoger niveau tillen. Ontdek de innovatie en mogelijkheden die onze automaten voor uw bedrijf bieden.