RV-900 Biljetlezer

RV-900-Biljetlezer
RV-900 Biljetlezer

Ontworpen om de uptime van de machine te maximaliseren en de servicekosten te verlagen, introduceert CPI de RV-900 Series Bill Validator aan de achterzijde. Gebouwd met de betrouwbaarheid en veiligheid van techniek in gedachten. Met CPI-technologie en ondersteund door een vertrouwd servicenetwerk, belooft de RV-900 een veiligere betalingservaring en lagere totale eigendomskosten.

  • Het sensorsysteem van CPI, met volledige dekking voor bankbiljetten, biedt de meest geavanceerde valsgelddetectie voor een betere bescherming tegen valse geldbrieven.
  • De uptime van de machine wordt gemaximaliseerd met een verbeterde kassalade die waardevolle rekeningen op straat accepteert, waardoor ongeplande servicebezoeken om de kassalade leeg te maken, worden verminderd.
  • Eén enkel platform dat een mondiale munt ondersteunt, zal de internationale integratie maximaliseren en de onderzoeks- en ontwikkelingskosten verlagen.
  • Het duurzame, valbestendige muntvak helpt schade tijdens het transport te voorkomen, maakt een gestroomlijnde inventaris van reserveonderdelen mogelijk en verlaagt de totale eigendomskosten.
  • USB-connectiviteit voor snellere machine-updates en gegevensverzameling voor eenvoudige, naadloze installatie en verminderde uptime.

 

Verhoog de veiligheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf met moderne betaaltechnologie.

RV-900 Biljetlezer

€650*

R&F