OVER ONS

Visie

R&F Vending heeft een duidelijke visie.

Serveer eten en drinken aan consumenten in drukke gebieden in Nederland. Onze focus strekt zich uit tot kantoren, treinstations, bushaltes en andere kritieke locaties. Wij beheren deze sites en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het leveren van kwaliteitsproducten. Onze automaten zijn contactloos en hufterproof, ontworpen met zowel consumenten- als zakelijk gemak in gedachten.

We kijken ook naar de toekomst. Duurzaamheid en optimalisatie zijn belangrijke pijlers van onze visie. We zouden graag meer aandacht besteden aan automatisering om het proces efficiënter te maken. Dit bevordert niet alleen de duurzaamheid in de bedrijfsvoering, maar zorgt ook voor een optimale beleving voor zowel klanten als partners. 

MISSIE

Onze missie bij R&F Vending is ambitieus.

Wij streven ernaar om de grootste verkoopdienstverlener van Nederland te zijn. Ons eerste doel is om in 2022 ruim 150 automaten in Zuid-Holland te hebben staan. Deze regionale groei is nog maar het begin, met plannen om in de toekomst internationaal uit te breiden. We zullen onze opgebouwde expertise en toewijding inzetten om deze langetermijndoelen te bereiken. Tegelijkertijd blijven we ons inzetten voor duurzaamheid en optimalisatie door innovatieve manieren te blijven vinden om automatisering in onze processen te integreren. Op deze manier willen we niet alleen groeien als bedrijf, maar ook bijdragen aan een meer duurzame en vooruitstrevende vending industrie. 

INTERESSE?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OP MAAT

Neem vandaag nog contact met ons op voor een specifieke offerte voor uw verkoopautomaat. Wij staan ​​klaar om u te helpen de beste oplossing voor uw behoeften te vinden.