Skip to content

Over ons

Met een vooruitstrevend en enthousiast team zijn wij dé specialist in het plaatsen van R&F Vending machines. Wij denken mee aan de beste oplossing voor uw personeel als het gaat om snacks en frisdranken en richten wij ons op ultiem betaalgemak!

Twee ondernemers storten zich in de automaten markt om gebruiksvriendelijke fris -en snack automaten voor sportverenigingen, verzamelgebouwen, onbemande stations en kantoorgebouwen neer te zetten. Dit bleek al snel een succes! Wij, als jong ondernemend bedrijf, zagen de kans op 1 oktober 2021 en is R&F Vending nieuw geïntroduceerd in de vendingmarkt. Als ambitieuze organisatie zijn wij altijd op zoek naar groeimogelijkheden. Zo hebben we een sterke formule bedacht voor onze klanten in de lease, en ook voor onze verkopende vending machines. 

Bent u enthousiast en wilt u één van onze top automaten bij u op locatie?

Onze communicatie en aanpak zorgt voor een duidelijke samenwerking

R&F vending plaatst automaten onder het zogenaamde Full-Service principe. Dit betekent dat wij de automaat plaatsen, onderhouden en bijvullen: het kost u géén investering. Onze full-service is dan ook een voordelige dienst waarbij R&F Vending zorgt dat u geen omkijken heeft naar de automaten. In onze branche komen we deze uitspraken vaak tegen, maar laat u niet verrassen!

De basis van R&F Vending en het full-service concept ligt nog steeds in de service en in het meedenken van het bedrijf. De werkwijze en visie doen ons hierbij duidelijk onderscheiden in de markt: communicatie, kwaliteit en service.

Onafhankelijk van uw keuze, de frisdrankautomaten kenmerken zich door een goede techniek, hoge functionaliteit, hufterproof en gebruiksvriendelijkheid. Door de glassdoor vendor krijgt u een duidelijke inzicht van uw keuze. De automaten zijn bovendien uitgerust met de contactloos betaalsysteem: Nayax. Hiermee kunt u met een bankpas en een smartphone betalen. Wij hebben niet gekozen voor een muntbetaalsysteem, wij vinden dat wij met de tijd mee moeten gaan. CONTACTLOOS & HUFTERPROOF!

Play Video