Skip to content

Over ons

Visie


Onze visie is om consumenten te verschaffen van eten en drinken op drukbezochte plekken in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, stations, bushaltes etc. Hierbij zullen wij de exploitatie locatie onderhouden en het verschaffen van de producten. Daarnaast zijn al onze automaten contactloos en hufterproof, zodat het voor zowel de consument als het bedrijf een fijne automaat is. 

Missie

Onze missie is om R&F Vending uit te laten bloeien tot de grootste vendingleverancier van Nederland. Om te beginnen willen wij, in 2022, 500 automaten door Zuid-Holland hebben staan. Uiteraard willen wij in de toekomst ook Internationaal gaan opereren. Wij zullen deze langetermijndoelstellingen met onze passie en ervaring aanpakken. 

Begin 2020 brak Covid-19 uit in de wereld. Dit heeft op veel bedrijven een grote impact gehad. Ook in Nederland zijn er inmiddels enkele lockdowns geweest, waarbij veel bedrijven vroegtijdig dicht moesten of zelfs moesten sluiten. Hierdoor kwamen veel bedrijven service tekort als het gaat om voeding en dranken. Dit geldt zowel voor bedrijven als voor outside machines.

Bent u enthousiast en wilt u één van onze top automaten bij u op locatie?

Onze ervaring

Fabian heeft hiervoor altijd al in de koffie- en vending automaten gezeten, waardoor hij de nodige ervaringen, kennis en klanten heeft opgebouwd. Doordat Covid-19 uitbrak, waarbij bedrijven service tekort kwamen, leek het ons een goed idee om bedrijven te helpen en het hun gemakkelijker te maken. Het personeel en de bezoekers zitten zo tenminste nooit zonder eten of drinken. Uiteindelijk willen wij locatiehouders en consumenten bij elkaar brengen met de producten van R&F Vending. 


Met Rowan in de sales- en marketing en Fabians technische ervaring, zijn wij het perfecte duo om R&F Vending te starten. Met onze jonge en open mindset, denken wij graag mee met de klanten. Om ervoor te zorgen dat wij groeien als bedrijf, hebben wij een succesvol online marketing campagne lopen via Real Gen

Rowan

Oprichter, CEO

“De hondenliefhebber en ondernemer in hart en nieren.”

Fabian

Oprichter,CEO

“There are no limits to what u can accomplish, except the limits you place on your own thinking”

 

Kortom, R&F Vending biedt bedrijven en openbare plekken dé oplossing om personeel, bezoekers en burgers te voorzien van snacks en drankjes. R&F Vending ontzorgt ondernemers met het plaatsen en het onderhouden van de automaten.

Souhail Bousseba — “Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!”
Real Gen
Real Gen — “Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending. ”
BBS
BBS — “Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp’rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant. R&F heeft dit mogelijk gemaakt! Bedankt Rowan en R&F Vending.”
Play Video