Frisdrankautomaat huren

Bent u op de hoogte van de voordelen van een frisdrankautomaat, maar twijfelt u nog of u er wel een wilt aanschaffen? Bij ons is een frisdrankautomaat huren ook een optie. Op die manier kunt u ervaren welke voordelen een automaat met zich meebrengt, zonder dat u de automaat in één keer moet betalen. U kunt later eventueel alsnog besluiten om een frisdrankautomaat te kopen.

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en volledig ontzorgen

Met het plaatsen van een snoepautomaat kunt u een brede groep mensen tegemoet komen. Behalve dat u als ondernemer een snoepautomaat bij ons kunt kopen, kunnen wij er ook voor zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft en dat er sprake is van een wisselend aanbod. Een snoepautomaat kan ideaal zijn voor op kantoor. Het biedt uw werknemers, bezoekers en klanten altijd de mogelijkheid om een heerlijk tussendoortje te nemen.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een frisdrankautomaat huren voor meer energie na de pauze

Besluit u om een frisdrankautomaat te huren, dan biedt u personeel de mogelijkheid om extra energie binnen te krijgen tijdens de werkdag. Dat geldt overigens ook wanneer u voor een van onze andere automaten kiest. De meeste mensen kunnen gedurende de werkdag wel wat extra energie gebruiken. Bewezen is dat na een frisdrank of snack vaak ook de productiviteit stijgt. En alleen dat is al een goede reden om ook een automaat te kopen of te huren. De investering verdient u dankzij de verhoogde productiviteit snel terug.

TCN-D720-6G

Medewerkers blijven langer productief met een automaat

Bij ons heeft u eindeloos veel mogelijkheden. We hebben verschillende soorten en maten automaten in huis. Daarnaast bieden we ook combi-automaten aan. Behalve dat wij u de gewenste automaat kunnen leveren, blijven we u ook daarna ontzorgen. Zo kunnen wij desgewenst de automaat steeds bijvullen en wordt het assortiment van de automaat bepaald aan de hand van uw wensen. Wilt u uw medewerkers graag extra mogelijkheden bieden naast koffie? Neemt u dan contact met ons op, zodat we samen met u kunnen nagaan wat voor automaat het meest geschikt is in uw geval.

VERKOOP AUTOMAAT

FAQ

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Het kopen van een automaat biedt een aantal voordelen voor uw bedrijf. Hiermee kunt u 24/7 producten aan uw klanten leveren, waardoor de verkoopkansen toenemen. Ook bespaart u op personeelskosten doordat de machine zelfstandig werkt. Het biedt ook gemakkelijke en snelle service aan klanten, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en een hogere potentiële verkoop.

Met een gekochte automaat kunt u een grote verscheidenheid aan producten verkopen. Denk aan snacks, drankjes, snoep, koffie, gezonde snacks, elektronica, beautyproducten en meer. Het type product dat u kunt verkopen, is afhankelijk van het specifieke model en de configuratie van de automaat. U kunt de machine afstemmen op de wensen en voorkeuren van uw doelgroep.

Bij het kopen van een automaat kunt u uw klanten verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. De meeste automaten ondersteunen traditionele betaalmethodes zoals het inwerpen van munten en biljetten. Daarnaast kunnen moderne opties zoals contactloos betalen worden geïntegreerd met pinpassen, creditcards of mobiele portemonnees. U kunt beslissen welke betalingsoptie het beste past bij uw klanten en zakelijke behoeften.

Ja, de automaat kan worden aangepast aan uw merkidentiteit. U kunt uw bedrijfslogo, kleuren en afbeeldingen toevoegen aan de machine, waardoor deze perfect past bij uw merk. Dit zorgt voor merkconsistentie en bouwt herkenning op voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om opties voor het aanpassen van verkoopautomaten te bespreken die passen bij uw merk.

Ja, u kunt automaten op meerdere locaties plaatsen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep op verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen te bereiken. U kunt verkoopautomaten strategisch plaatsen op drukbezochte locaties zoals winkelcentra, kantoren, ziekenhuizen of scholen om maximale bekendheid en verkoopkansen te krijgen. Zorg ervoor dat u toestemming krijgt van de site-eigenaar voordat u bestelt.

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?


Neem contact op of plan online een afspraak in.

Storing melden?

 

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F