SNOEP AUTOMAAT
KOPEN

Heeft u plannen om een snoepautomaat te kopen? Dan kan R&F Vending u uitstekend van dienst zijn. We bieden zowel drankenautomaten als snoepautomaten aan. Een snoepautomaat kopen is een verstandige zet en brengt diverse voordelen met zich mee. U laat met een snoepautomaat zien dat u gasten en medewerkers waardeert. Zo kan dit ook de klanttevredenheid en de tevredenheid onder uw werknemers verbeteren.

R&F Vending verzorgt ook de vulling van de automaten

Met het plaatsen van een snoepautomaat kunt u een brede groep mensen tegemoet komen. Behalve dat u als ondernemer een snoepautomaat bij ons kunt kopen, kunnen wij er ook voor zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft en dat er sprake is van een wisselend aanbod. Een snoepautomaat kan ideaal zijn voor op kantoor. Het biedt uw werknemers, bezoekers en klanten altijd de mogelijkheid om een heerlijk tussendoortje te nemen.

Snoepautomaat kopen

Voordelen van een snoepautomaat kopen

Het is als ondernemer verstandig de aanschaf of de huur van een automaat te overwegen. Klanten, bezoekers en medewerkers hebben in de loop van de dag vaak behoefte aan een gekoeld drankje of iets lekkers. Hierna kunnen ze er steevast weer met volle energie tegenaan. Dat verhoogt ook de productiviteit op de werkvloer, waardoor een investering in een snoepautomaat zeker de moeite waard is.

Een extra energieboost gedurende de werkdag

Koopt u een snoepautomaat, dan geeft u iedereen binnen uw onderneming een extra energieboost op de werkdag. Natuurlijk kan er gevarieerd worden wat betreft het assortiment. U kunt ook kiezen voor een combi-automaat. Er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden als u voor onze diensten kiest. U heeft bij ons de keuze uit diverse automaten, en hier zit vast en zeker ook een automaat tussen die goed aansluit op uw wensen.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Meer energie en een positieve impact op de werkresultaten

Een snoepautomaat kopen? Dan geeft u uzelf en uw medewerkers extra energie. Dat heeft zeker positieve invloed op de werkresultaten en zorgt ervoor dat de tevredenheid van uw werknemers toeneemt. Van automaten voor voeding tot aan automaten met gekoelde dranken, bij ons heeft u ontzettend veel keuze. Koopt of huurt u een automaat bij R&F Vending? Dan verzorgen wij uiteraard ook de plaatsing en zullen we de automaat ook voor u bijhouden. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de automaat. Overweegt u om een automaat te huren of aan te schaffen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Necta-Swing-RF-Vending

FAQ

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Het kopen van een automaat biedt een aantal voordelen voor uw bedrijf. Hiermee kunt u 24/7 producten aan uw klanten leveren, waardoor de verkoopkansen toenemen. Ook bespaart u op personeelskosten doordat de machine zelfstandig werkt. Het biedt ook gemakkelijke en snelle service aan klanten, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en een hogere potentiële verkoop.

Met een gekochte automaat kunt u een grote verscheidenheid aan producten verkopen. Denk aan snacks, drankjes, snoep, koffie, gezonde snacks, elektronica, beautyproducten en meer. Het type product dat u kunt verkopen, is afhankelijk van het specifieke model en de configuratie van de automaat. U kunt de machine afstemmen op de wensen en voorkeuren van uw doelgroep.

Bij het kopen van een automaat kunt u uw klanten verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. De meeste automaten ondersteunen traditionele betaalmethodes zoals het inwerpen van munten en biljetten. Daarnaast kunnen moderne opties zoals contactloos betalen worden geïntegreerd met pinpassen, creditcards of mobiele portemonnees. U kunt beslissen welke betalingsoptie het beste past bij uw klanten en zakelijke behoeften.

Ja, de automaat kan worden aangepast aan uw merkidentiteit. U kunt uw bedrijfslogo, kleuren en afbeeldingen toevoegen aan de machine, waardoor deze perfect past bij uw merk. Dit zorgt voor merkconsistentie en bouwt herkenning op voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om opties voor het aanpassen van verkoopautomaten te bespreken die passen bij uw merk.

Ja, u kunt automaten op meerdere locaties plaatsen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep op verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen te bereiken. U kunt verkoopautomaten strategisch plaatsen op drukbezochte locaties zoals winkelcentra, kantoren, ziekenhuizen of scholen om maximale bekendheid en verkoopkansen te krijgen. Zorg ervoor dat u toestemming krijgt van de site-eigenaar voordat u bestelt.

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F