Skip to content

Snoepautomaat

Snoepautomaat

Een snoepautomaat is een goede toevoeging voor vrijwel ieder bedrijfspand. Het kan de tevredenheid onder werknemers verbeteren en biedt zowel klanten als medewerkers de mogelijkheid om extra energie op te doen. R&F Vending kan de automaten leveren en voor u bijhouden. Zo heeft u zelf geen omkijken naar de snoepautomaat, maar profiteert u wel van meer tevredenheid onder uw werknemers en gasten. Wilt u een snoepautomaat in uw pand laten plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan!

We zullen de snoepautomaat ook onderhouden

Met het plaatsen van een snoepautomaat kunt u een brede groep mensen tegemoet komen. Behalve dat u als ondernemer een snoepautomaat bij ons kunt kopen, kunnen wij er ook voor zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft en dat er sprake is van een wisselend aanbod. Een snoepautomaat kan ideaal zijn voor op kantoor. Het biedt uw werknemers, bezoekers en klanten altijd de mogelijkheid om een heerlijk tussendoortje te nemen.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een snoepautomaat kan de productiviteit verhogen

Een gezond snoepje kunt u net even de energie geven die u op dat moment echt nodig heeft. Dat geldt eveneens voor een gekoeld drankje. Na het nuttigen van een snoepje of frisdrank kunt u er weer volop tegenaan. Het plaatsen van een snoepautomaat of een andere automaat betekent vaak dat de productiviteit van de werknemer omhoog gaat, blijkt uit onderzoek. Bovendien is het een goede manier om de tevredenheid onder uw werknemers te verhogen. Daardoor levert het afnemen van een automaat voor voeding of dranken alleen maar voordelen op. U kunt er dus veel profijt van hebben als u besluit om een snoepautomaat te laten plaatsen door R&F Vending.

Een snoepautomaat huren of kopen

U kunt bij ons een snoepautomaat huren, maar u kunt ook een snoepautomaat kopen. U heeft verder geen omkijken naar de automaat. Onze specialisten zullen de automaat voor u bijvullen. Met welke producten de automaat gevuld wordt, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld voor een combi-automaat met voeding en dranken kiezen. We bieden u tal van verschillende mogelijkheden. Ook uw personeel zal tevreden zijn met een groot assortiment, zo is er namelijk voor ieder wat wils. U doet er verstandig aan om uw medewerkers net dat beetje meer te bieden. Dat geeft ze de energie om gedurende dag steeds productief te blijven. Bovendien kan een snoepautomaat de tevredenheid onder uw werknemers vergroten. De investering in een snoepautomaat is dus zeker de moeite waard.

Play Video