Skip to content

Snoepautomaat

Snoepautomaat

Ongeacht welk automaat u op het gebied van dranken en eten ook zoekt, in alle gevallen kunnen wij u meer dan goed van dienst zijn. Van het laten plaatsen van een snoepautomaat tot een drankautomaat, bij ons vindt u altijd de juiste automaat.

Wij zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft

Met het plaatsen van een snoepautomaat kunt u een brede groep mensen tegemoet komen. Behalve dat u als ondernemer een snoepautomaat bij ons kunt kopen, kunnen wij er eveneens voor zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft en dat er sprake is van een wisselend aanbod. Een snoepautomaat kan ideaal zijn voor op kantoor, zoals dat ook geldt voor de drankenautomaten die we u aanbieden. Het biedt uw werknemers, bezoekers en klanten altijd de mogelijkheid om, op elk moment van de dag, een heerlijk tussendoortje te nemen.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Het plaatsen van een snoepautomaat kan de productiviteit van uw medewerkers verhogen

Behalve de snoepautomaat staan we ondertussen ook bekend vanwege de snack automaten die we aanbieden, automaten die u bij ons af kunt nemen, kunt huren en eveneens kunt laten plaatsen. Een gezond snoepje kunt u net even die boost geven die u op dat moment echt nodig heeft. Dat geldt eveneens voor een gekoeld drankje. Vervolgens kunt u er weer volop tegenaan. Het plaatsen van een snoepautomaat of een andere automaat betekent vaak dat de productiviteit van de werknemer omhoog gaat, blijkt uit onderzoek. Daardoor levert het afnemen van een automaat voor voeding of dranken alleen maar voordelen op.

Kiest u voor een combi-automaat en maak een keuze tussen kopen en huren

U heeft verder geen omkijken naar de automaat. Wij kunnen uw automaat steeds opnieuw vullen en uiteraard kunnen we het samen met u hebben over de inhoud van de automaten. U kunt een combi-automaat met voeding en dranken nemen. Bij ons is veel mogelijk, ook wat betreft koop en huur. Ook uw personeel zal daar tevreden mee zijn. Uw medewerkers kunnen kiezen uit een groot assortiment, zodat er voor ieder wat wils is. U doet er verstandig aan om uw medewerkers net dat beetje meer te bieden. Dat geeft ze de energie om een extra stapje harder te werken. Dat maakt de investering in een snoepautomaat extra waard.

Play Video