Skip to content

Combi-automaat

Combi-automaat

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om naast een koffieapparaat ook een combi-automaat te plaatsen. Met een combi-automaat biedt u uw medewerkers en uw bezoekers meer. Met de combi-automaat biedt u medewerkers de mogelijkheid om extra energie in te nemen gedurende werkdag. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit gedurende de dag op peil blijft.

De voordelen van een combi-automaat

Het is een feit dat het energiegehalte van medewerkers afneemt naarmate de dag verstrijkt. Dat gaat nadrukkelijk ten koste van de productiviteit. Dat wilt u als ondernemer niet, en om die reden is het aanschaffen van een combi-automaat een aanrader. U kunt de inhoud combineren met snoep, snacks en gekoelde drankjes. Op die manier biedt u uw medewerkers echt iets extra’s en bovendien nieuwe energie. Een combi-automaat zorgt bovendien voor een toename in tevredenheid onder gasten en medewerkers.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Geen zorgen meer over de productiviteit

Omdat een combi-automaat medewerkers de mogelijkheid biedt om extra energie op te doen, zwakt de productiviteit niet af gedurende de dag. We bieden overigens meer automaten aan dan alleen de combi-automaat. U heeft bij ons de keuze uit tal van verschillende automaten, waaronder ook frisdrankautomaten en snoepautomaten.

We kunnen u volledig ontzorgen wat betreft de verschillende automaten

We kunnen u volledig ontzorgen als u besluit om een combi-automaat bij ons af te nemen. Behalve dat we de levering verzorgen, plaatsen we met genoegen de automaat en kunnen we eventueel ook zorgen voor de frequente vulling van de automaat. Op die manier heeft u nooit enig omkijken naar de automaat en dat is natuurlijk een prettige gedachte.

Combi-automaat
Combi-automaat

De investering in een combi-automaat is meer dan de moeite waard

De investering in een combi-automaat is meer dan de moeite waard. Dit alleen al omdat de productiviteit van uw medewerkers op peil blijft. Er is veel mogelijk wat betreft de invulling, waardoor de verkoopautomaat altijd aan de wensen van het personeel voldoet. R&F Vending is dus een logische keuze wanneer u interesse heeft in een combi-automaat. Heeft u hulp nodig bij het bedenken van een passende oplossing voor uw bedrijf? Onze specialisten hebben veel ervaring en bedenken graag een maatwerk oplossing. Wilt u meteen een combi-automaat laten plaatsen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Play Video