COMBI-
AUTOMAAT

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om naast een koffieapparaat ook een combi-automaat te plaatsen. Met een combi-automaat biedt u uw medewerkers en uw bezoekers meer. Met de combi-automaat biedt u medewerkers de mogelijkheid om extra energie in te nemen gedurende werkdag. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit gedurende de dag op peil blijft.

De voordelen van een combi-automaat

Het is een feit dat het energiegehalte van medewerkers afneemt naarmate de dag verstrijkt. Dat gaat nadrukkelijk ten koste van de productiviteit. Dat wilt u als ondernemer niet, en om die reden is het aanschaffen van een combi-automaat een aanrader. U kunt de inhoud combineren met snoep, snacks en gekoelde drankjes. Op die manier biedt u uw medewerkers echt iets extra’s en bovendien nieuwe energie. Een combi-automaat zorgt bovendien voor een toename in tevredenheid onder gasten en medewerkers.

Combi automaat

Geen zorgen meer over de productiviteit

Omdat een combi-automaat medewerkers de mogelijkheid biedt om extra energie op te doen, zwakt de productiviteit niet af gedurende de dag. We bieden overigens meer automaten aan dan alleen de combi-automaat. U heeft bij ons de keuze uit tal van verschillende automaten, waaronder ook frisdrankautomaten en snoepautomaten.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

We kunnen u volledig ontzorgen wat betreft de verschillende automaten

We kunnen u volledig ontzorgen als u besluit om een combi-automaat bij ons af te nemen. Behalve dat we de levering verzorgen, plaatsen we met genoegen de automaat en kunnen we eventueel ook zorgen voor de frequente vulling van de automaat. Op die manier heeft u nooit enig omkijken naar de automaat en dat is natuurlijk een prettige gedachte.

De investering in een combi-automaat is meer dan de moeite waard

De investering in een combi-automaat is meer dan de moeite waard. Dit alleen al omdat de productiviteit van uw medewerkers op peil blijft. Er is veel mogelijk wat betreft de invulling, waardoor de verkoopautomaat altijd aan de wensen van het personeel voldoet. R&F Vending is dus een logische keuze wanneer u interesse heeft in een combi-automaat. Heeft u hulp nodig bij het bedenken van een passende oplossing voor uw bedrijf? Onze specialisten hebben veel ervaring en bedenken graag een maatwerk oplossing. Wilt u meteen een combi-automaat laten plaatsen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Necta-Twist-RF-Vending

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F