Skip to content

Combi-automaat

Combi-automaat

Tegenwoordig is een koffiezetautomaat niet meer genoeg voor uw medewerkers of uw bezoekers. Met een combi-automaat biedt u uw medewerkers en uw bezoekers meer. Met de combi-automaat biedt u uw medewerkers extra energie gedurende werkdag. Door meer te bieden dan alleen koffie, blijft de productiviteit de gehele dag op peil. 

Aanschaf combi-automaat is een aanrader

Het is een feit dat hoe langer de dag duurt, de energie afneemt. Dat gaat nadrukkelijk ten koste van de productiviteit. Dat wilt u als ondernemer niet en om die reden is het aanschaffen van een combi-automaat een aanrader. U kunt de inhoud combineren met snoep, snacks en gekoelde drankjes. Op die manier biedt u uw medewerkers echt iets extra’s en bovendien nieuwe energie.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Geen zorgen meer over de productiviteit

Die nieuwe energie betekent meteen ook dat u zich als ondernemer nooit meer zorgen hoeft te maken over de productiviteit gedurende de dag. Dat zal elke ondernemer als muziek in de oren klinken. Wij bieden een keur aan automaten waarvan de combi-automaat een voorname positie bekleedt. We kunnen echter steeds maatwerk leveren en hebben steeds precies de oplossing voor uw vraagstuk.

We kunnen u volledig ontzorgen wat betreft de verschillende automaten

We kunnen u ook, wat betreft de combi-automaat, volledig ontzorgen. Behalve de levering, plaatsen we met genoegen de automaat en kunnen we eventueel ook zorgen voor de frequente vulling van de automaat. Op die manier heeft u nooit enig omkijken naar de automaat en dat is natuurlijk een prettige gedachte.

Combi-automaat
Combi-automaat

De investering in een combi-automaat is meer dan de moeite waard

De investering in een combi-automaat is meer dan de moeite waard. Dat alleen al, omdat de productiviteit van uw medewerkers op peil blijft. Er is veel mogelijk, wat betreft de invulling, zodat de verkoopautomaat steeds voldoet aan de wensen van het personeel. Logisch dat u bij ons aanklopt wanneer u interesse heeft in een combi-automaat. Al een langere tijd kunnen we elke onderneming steeds dé automaat bieden die aansluit bij uw wensen en bij die van uw personeel. Onze expertise is groot, net als onze service en de prima dienstverlening. Logisch dat u kiest voor ons wanneer u uw personeel ook een automaat gunt. Wij kunnen u echt van alle gemakken voorzien en leveren u niet alleen kwalitatief uitstekende automaten, maar ook automaten die nog prima te betalen zijn.

Play Video