FRISDRANK
AUTOMAAT

Steeds meer ondernemers besluiten om een frisdrankautomaat aan te schaffen. Zo biedt u medewerkers en klanten de mogelijkheid om een tussendoortje te halen. Een frisdrankautomaat kan voor meer tevredenheid zorgen bij uw medewerkers en gasten. Bovendien kan een frisdrank uw medewerkers meer energie geven wanneer het energielevel gedurende de dag afneemt. Zo kan een automaat van R&F Vending zelfs de productiviteit op de werkvloer verhogen.

De frisdrankautomaat mag niet ontbreken

Steeds meer bedrijven bieden de medewerkers, bezoekers en klanten tegenwoordig meer dan alleen koffie of thee. Vaak is er ook behoefte aan een koude frisdrank. Een frisdrankautomaat misstaat op geen enkel kantoor en binnen geen enkele onderneming. Behalve dat u kunt kiezen voor een automaat gevuld met gekoelde frisdrank, kunt u bij ons ook kiezen voor automaten met snoep of snacks. Daarnaast bieden we u ook nog de mogelijkheid om een combi-automaat aan te schaffen of te huren. Wij hebben een breed aanbod automaten beschikbaar en kunnen u een maatwerk oplossing bieden.
Frisdrankautomaat

Voor kopen, huren en voor het vullen van de automaat

U kunt een frisdrankautomaat bij ons kopen of huren. Daarnaast verzorgen wij ook de plaatsing van de automaten, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Na een aantal uren werk heeft uw personeel vaak behoefte aan iets anders dan koffie, in de vorm van een snack, snoep of gekoelde frisdrank. Na een tussendoortje heeft iemand vaak weer meer energie. Om die reden is het dus een uitstekend idee om voor R&F Vending te kiezen. Zo heeft u altijd een goedgevulde automaat op kantoor.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Ook een combi-automaat kan een aantrekkelijke optie zijn

Niet alleen kunt u bij ons een frisdrankautomaat bestellen, maar we bieden ook diverse andere automaten aan. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een combi-automaat te kopen of te huren. Uiteraard bepaalt u welke producten er in de automaat terug te vinden zijn. Op die manier kunnen wij u volledig ontzorgen. U heeft geen omkijken naar de automaat, en dat is natuurlijk ook wel prettig. Ook als u een kleinere onderneming heeft, is het een optie om een combi-automaat te huren of te kopen.

Altijd een passende oplossing

Indien u overweegt een automaat aan te schaffen, bieden wij u tal van verschillende opties. Wij hebben namelijk een veelzijdig assortiment en hechten veel waarde aan klantenservice, waardoor u compleet ontzorgd wordt. Weet u niet goed welk automaat het best op uw wensen aansluit? 

VERKOOP AUTOMAAT

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F