Skip to content

Frisdrankautomaat

Frisdrankautomaat

Bestaan er nog ondernemingen die het doen zonder een frisdrankautomaat? U zou toch denken dat dergelijke drankautomaten onmisbaar zijn. Niets is echter minder waar. Voor die ondernemers die nog geen frisdrankautomaat hebben, bekijk ons aanbod en zo doet u niet alleen uw medewerkers een groot plezier, maar ook uw bezoekers en uw klanten.

Meer mans met een frisdrankautomaat

De meeste bedrijven hebben wel een koffieautomaat, maar de meeste werknemers hebben behoefte aan meer. Bijna elk bedrijf biedt de medewerkers, bezoekers en klanten tegenwoordig meer dan alleen koffie of thee. Mooie optie is een frisdrankautomaat. Op die manier biedt u iedereen binnen uw bedrijf een extra genietmomentje. Een drankautomaat misstaat op geen enkel kantoor en binnen geen enkele onderneming. Behalve dat u kunt kiezen voor een automaat gevuld met gekoelde frisdrank, kunt u bij ons eveneens kiezen voor automaten met snoep of snacks, of kiest u gemakkelijk voor een combi-automaat. Wij hebben een breed aanbod automaten beschikbaar en kunnen ook u wat dat betreft maatwerk bieden.

Interesse in de R&F Vending machine voor jouw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met je op!

Voor kopen, huren en voor het vullen van de automaat

U kunt een frisdrankautomaat bij ons kopen, u kunt eveneens een dergelijke automaat huren. Ook voor het plaatsen van de automaten bent u bij ons meteen aan het juiste adres. Na een aantal uren werk heeft uw personeel vaak behoefte aan iets anders dan koffie, in de vorm van een snack, snoep of gekoelde frisdrank. Mensen hebben meer energie en kunnen er weer even tegenaan. Wat dat betreft, snijdt het mes dus aan meerdere kanten.

Frisdrank automaat

Ook een combi-automaat kan een aantrekkelijke optie zijn

Wij kunnen u een perfecte frisdrankautomaat leveren en wij kunnen daarnaast zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft. Uiteraard kunnen we over de invulling prima afspraken maken. Op die manier kunnen wij u volledig ontzorgen. U heeft geen omkijken naar de automaat, en dat is natuurlijk ook wel prettig. Ook als u kleinere onderneming heeft, is het een optie om een combi-automaat te huren of te kopen.

Altijd een passende oplossing

Hoe dan ook, wanneer u overweegt een automaat aan te schaffen, doet u er zeer verstandig aan om juist bij ons aan te kloppen. Wij hebben namelijk altijd een passende oplossing voor u en uw bedrijf beschikbaar.

Play Video