FRISDRANK
AUTOMAAT
KOPEN

Steeds meer bedrijven overwegen om een frisdrankautomaat te kopen. Logisch, want een frisdrankautomaat brengt veel voordelen met zich mee. U verhoogt zo de tevredenheid onder zowel werknemers als bezoekers. Bovendien biedt u werknemers een energieboost. Dit zorgt weer voor een verhoogde productiviteit. Het kan dus zelfs een positief effect hebben op de omzet als u besluit om een frisdrankautomaat te kopen. Overweegt u om een frisdrankautomaat aan te schaffen? Dan kan R&F Vending u uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen de automaten voor u plaatsen en onderhouden.

Meer energie en behoorlijk productiever

Veel bedrijven hebben een koffieautomaat, maar missen een frisdrankautomaat. Een frisdrankautomaat kan echter wel veel voordelen met zich meebrengen. Vaak heeft men naarmate de dag vordert behoefte aan een fris drankje. Door een frisdrankautomaat te kopen, lost u dat probleem op. Wij kunnen u verschillende automaten bieden, waaronder automaten voor snoep en snacks. Dit geeft uw medewerkers nieuwe energie en vaak stijgt vervolgens ook de productiviteit significant. Ook het feit dat een automaat tevredenheid onder zowel bezoekers als medewerkers kan verhogen, is een goede reden om een automaat te plaatsen. In steeds meer bedrijfspanden is daarom inmiddels een frisdrankautomaat terug te vinden.
Frisdrank automaat kopen

POPULAIRE VENDING MACHINES

Wij kunnen u compleet ontzorgen

Wij kunnen u op alle vlakken van dienst zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen een frisdrankautomaat kopen, maar kunt u ook bij ons terecht voor een snoepautomaat of een automaat gevuld met heerlijke snacks. Het is maar net wat u wenst en wat uw personeel verlangt. Wij helpen u graag door een maatwerk oplossing te bedenken. U kunt een automaat kopen, maar u kunt er eveneens voor kiezen een automaat te huren. Ook voor het plaatsen van een automaat kunt u contact met ons opnemen.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Doe uw personeel een plezier door een frisdrankautomaat te kopen

Een frisdrankautomaat kopen bij R&F Vending betekent dat u voor complete ontzorging kiest. Behalve dat wij de automaat leveren, kunnen we ervoor zorgen dat de automaten steeds en frequent gevuld blijven. Het assortiment van de automaat wordt in overleg met u bepaald. Wij leveren maatwerk en hebben ook de perfecte oplossing voor uw vraagstuk. Laat u voorlichten door onze specialisten en kies voor één van onze frisdrankautomaten. We hebben een ruim aanbod automaten, waardoor er vast en zeker ook een automaat tussenzit die aan uw wensen voldoet. Wilt u een frisdrankautomaat kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

necta-orchestra-touch-rf-vending

FAQ

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Het kopen van een automaat biedt een aantal voordelen voor uw bedrijf. Hiermee kunt u 24/7 producten aan uw klanten leveren, waardoor de verkoopkansen toenemen. Ook bespaart u op personeelskosten doordat de machine zelfstandig werkt. Het biedt ook gemakkelijke en snelle service aan klanten, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en een hogere potentiële verkoop.

Met een gekochte automaat kunt u een grote verscheidenheid aan producten verkopen. Denk aan snacks, drankjes, snoep, koffie, gezonde snacks, elektronica, beautyproducten en meer. Het type product dat u kunt verkopen, is afhankelijk van het specifieke model en de configuratie van de automaat. U kunt de machine afstemmen op de wensen en voorkeuren van uw doelgroep.

Bij het kopen van een automaat kunt u uw klanten verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. De meeste automaten ondersteunen traditionele betaalmethodes zoals het inwerpen van munten en biljetten. Daarnaast kunnen moderne opties zoals contactloos betalen worden geïntegreerd met pinpassen, creditcards of mobiele portemonnees. U kunt beslissen welke betalingsoptie het beste past bij uw klanten en zakelijke behoeften.

Ja, de automaat kan worden aangepast aan uw merkidentiteit. U kunt uw bedrijfslogo, kleuren en afbeeldingen toevoegen aan de machine, waardoor deze perfect past bij uw merk. Dit zorgt voor merkconsistentie en bouwt herkenning op voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om opties voor het aanpassen van verkoopautomaten te bespreken die passen bij uw merk.

Ja, u kunt automaten op meerdere locaties plaatsen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep op verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen te bereiken. U kunt verkoopautomaten strategisch plaatsen op drukbezochte locaties zoals winkelcentra, kantoren, ziekenhuizen of scholen om maximale bekendheid en verkoopkansen te krijgen. Zorg ervoor dat u toestemming krijgt van de site-eigenaar voordat u bestelt.

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F