Skip to content

Verkoopautomaat

Verkoopautomaat

De meeste mensen kunnen halverwege de dag wel extra energie gebruiken. Als het energielevel daalt, geldt dit vaak ook voor de productiviteit en soms zelfs de motivatie op de werkvloer. Door een verkoopautomaat te plaatsen, kunt u dat probleem voorkomen. Met het plaatsen van een verkoopautomaat biedt u de medewerkers de kans extra energie binnen te krijgen, waardoor ze gedurende de dag productiever blijven. Wilt u een verkoopautomaat laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! U kunt een automaat bij ons huren of kopen.

Een verkoopautomaat met gekoelde dranken of snoep

Wilt u een verkoopautomaat laten plaatsen, dan heeft u eindeloos veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een verkoopautomaat in de vorm van een automaat met snoep en snacks, maar u kunt ook kiezen voor een verkoopautomaat met gekoelde dranken. Binnen veel bedrijfspanden is enkel een koffiemachine aanwezig. Met een verkoopautomaat geeft u medewerkers de kans om halverwege de werkdag extra energie tot zich te nemen, in welke vorm dan ook.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Wij kunnen bedrijven op alle mogelijke manieren van dienst zijn

Als het om verkoopautomaten gaat, kunnen wij bedrijven op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Wij kunnen u maatwerk bieden en hebben altijd een passende oplossing in huis. Zo ontvangt u een automaat die aansluit bij uw organisatie en uiteraard bij de wensen van uw medewerkers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo heeft u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om voor een combi-automaat te kiezen, met zowel dranken als snacks. Daarnaast profiteert u bij ons ook van een uitstekende service.

Verkoopautomaat
Verkoopautomaat

Een verkoopautomaat als investering

Er is nog een reden waarom het plaatsen van een verkoopautomaat interessant is. Bewezen is dat de energie van uw personeel zeker in de middaguren afneemt. Met de producten die u aan kunt bieden in de automaten, behouden de medewerkers energie en krijgen ze een energieboost. Daardoor blijven ze gedurende de hele dag productief. Ook financieel gezien kan een verkoopautomaat dus een goede investering zijn.

U wordt volledig door ons ontzorgd

Wij kunnen u een verkoopautomaat leveren en kunnen deze ook voor u plaatsen. Verder kunnen we er desgewenst voor zorgen dat de automaten in uw bedrijf steeds goed gevuld blijven. Als u wilt, kunnen we u op alle mogelijke manieren ontzorgen. Het is maar net wat u wenst, want wij kunnen op alle manieren maatwerk bieden, zodat u zich over de verkoopautomaat geen moment zorgen hoeft te maken.

Play Video