Verkoop
automaat

De meeste mensen kunnen halverwege de dag wel extra energie gebruiken. Als het energielevel daalt, geldt dit vaak ook voor de productiviteit en soms zelfs de motivatie op de werkvloer. Door een verkoopautomaat te plaatsen, kunt u dat probleem voorkomen. Met het plaatsen van een verkoopautomaat biedt u de medewerkers de kans extra energie binnen te krijgen, waardoor ze gedurende de dag productiever blijven. Wilt u een verkoopautomaat laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! U kunt een automaat bij ons huren of kopen.

Een verkoopautomaat met gekoelde dranken of snoep

Wilt u een verkoopautomaat laten plaatsen, dan heeft u eindeloos veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een verkoopautomaat in de vorm van een automaat met snoep en snacks, maar u kunt ook kiezen voor een verkoopautomaat met gekoelde dranken. Binnen veel bedrijfspanden is enkel een koffiemachine aanwezig. Met een verkoopautomaat geeft u medewerkers de kans om halverwege de werkdag extra energie tot zich te nemen, in welke vorm dan ook.

Wij kunnen bedrijven op alle mogelijke manieren van dienst zijn

Als het om verkoopautomaten gaat, kunnen wij bedrijven op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Wij kunnen u maatwerk bieden en hebben altijd een passende oplossing in huis. Zo ontvangt u een automaat die aansluit bij uw organisatie en uiteraard bij de wensen van uw medewerkers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo heeft u bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om voor een combi-automaat te kiezen, met zowel dranken als snacks. Daarnaast profiteert u bij ons ook van een uitstekende service.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een verkoopautomaat als investering

Er is nog een reden waarom het plaatsen van een verkoopautomaat interessant is. Bewezen is dat de energie van uw personeel zeker in de middaguren afneemt. Met de producten die u aan kunt bieden in de automaten, behouden de medewerkers energie en krijgen ze een energieboost. Daardoor blijven ze gedurende de hele dag productief. Ook financieel gezien kan een verkoopautomaat dus een goede investering zijn.

U wordt volledig door ons ontzorgd

Wij kunnen u een verkoopautomaat leveren en kunnen deze ook voor u plaatsen. Verder kunnen we er desgewenst voor zorgen dat de automaten in uw bedrijf steeds goed gevuld blijven. Als u wilt, kunnen we u op alle mogelijke manieren ontzorgen. Het is maar net wat u wenst, want wij kunnen op alle manieren maatwerk bieden, zodat u zich over de verkoopautomaat geen moment zorgen hoeft te maken.

necta-orchestra-touch-rf-vending

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.
FAQ
Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Het kopen van een automaat biedt een aantal voordelen voor uw bedrijf. Hiermee kunt u 24/7 producten aan uw klanten leveren, waardoor de verkoopkansen toenemen. Ook bespaart u op personeelskosten doordat de machine zelfstandig werkt. Het biedt ook gemakkelijke en snelle service aan klanten, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en een hogere potentiële verkoop.

Met een gekochte automaat kunt u een grote verscheidenheid aan producten verkopen. Denk aan snacks, drankjes, snoep, koffie, gezonde snacks, elektronica, beautyproducten en meer. Het type product dat u kunt verkopen, is afhankelijk van het specifieke model en de configuratie van de automaat. U kunt de machine afstemmen op de wensen en voorkeuren van uw doelgroep.

Bij het kopen van een automaat kunt u uw klanten verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. De meeste automaten ondersteunen traditionele betaalmethodes zoals het inwerpen van munten en biljetten. Daarnaast kunnen moderne opties zoals contactloos betalen worden geïntegreerd met pinpassen, creditcards of mobiele portemonnees. U kunt beslissen welke betalingsoptie het beste past bij uw klanten en zakelijke behoeften.

Ja, de automaat kan worden aangepast aan uw merkidentiteit. U kunt uw bedrijfslogo, kleuren en afbeeldingen toevoegen aan de machine, waardoor deze perfect past bij uw merk. Dit zorgt voor merkconsistentie en bouwt herkenning op voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om opties voor het aanpassen van verkoopautomaten te bespreken die passen bij uw merk.

Ja, u kunt automaten op meerdere locaties plaatsen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep op verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen te bereiken. U kunt verkoopautomaten strategisch plaatsen op drukbezochte locaties zoals winkelcentra, kantoren, ziekenhuizen of scholen om maximale bekendheid en verkoopkansen te krijgen. Zorg ervoor dat u toestemming krijgt van de site-eigenaar voordat u bestelt.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F