Skip to content

Verkoopautomaat

Verkoopautomaat

U heeft medewerkers die gaandeweg de dag wel wat extra energie kunnen gebruiken. Zonder die energie daalt de productiviteit en soms zelfs de motivatie om de dag tot een goed einde te brengen. Door het laten plaatsen van een verkoopautomaat kunt u dat voorkomen. Op alleen koffie komen de meeste medewerkers de dag niet meer door. Met het plaatsen van een verkoopautomaat biedt u de medewerkers de kans wat extra energie op te doen waardoor ze productiever blijven gedurende de dag.

Automaat met gekoelde dranken, een snoepautomaat of een automaat gevuld met gekoelde dranken

Een verkoopautomaat laten plaatsen kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor een verkoopautomaat in de vorm van een automaat met snoep en snacks, u kunt eveneens kiezen voor een verkoopautomaat met gekoelde dranken. De meeste bedrijven bieden de medewerkers wel koffie aan, maar daarmee is de kous af. Met een verkoopautomaat geeft u ze de kans om gaandeweg de werkdag extra energie tot zich te nemen, in welke vorm dan ook.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Wij kunnen bedrijven op alle mogelijke manieren van dienst zijn

Als het om automaten en verkoopautomaten gaat, kunnen wij bedrijven op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Wij kunnen u maatwerk bieden en hebben altijd een passende oplossing in huis, een automaat die aansluit bij uw organisatie en uiteraard bij de wensen van uw medewerkers. Er is veel mogelijk en, in dat kader, is het goed om ook de optie die een combi-automaat heet te benoemen. Zo is er gewoon veel mogelijk wanneer u kiest voor onze automaten, onze expertise en onze service.

Verkoopautomaat
Verkoopautomaat

De investering in een verkoopautomaat is snel terugverdiend

Er is nog een reden waarom het plaatsen van een verkoopautomaat interessant is. Bewezen is dat de energie van uw personeel zeker in de middaguren afneemt. Mensen hebben nieuwe energie nodig om productief te blijven. Met de producten die u aan kunt bieden in de automaten, behouden de medewerkers energie en krijgen ze een energieboost. Daardoor blijven ze gedurende de hele dag productief.

Geen zorgen over de verkoopautomaat

Wij kunnen u een verkoopautomaat leveren en kunnen die ook plaatsen. Verder kunnen we er desgewenst voor zorgen dat de automaten in uw bedrijf steeds goed gevuld blijven. Als u wilt, kunnen we u op alle mogelijke manieren ontzorgen. Het is maar net wat u wenst, want wij kunnen op alle manieren maatwerk bieden, zodat u zich over de verkoopautomaat geen moment zorgen hoeft te maken.

Play Video