SNACK
AUTOMAAT
KOPEN

Bent u op zoek naar manieren om de tevredenheid onder bezoekers en medewerkers te vergroten? In dat geval kunt u overwegen om een snackautomaat te kopen! Op die manier krijgen uw medewerkers de mogelijkheid om extra energie binnen te krijgen gedurende de werkdag. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit niet afzwakt naarmate de dag vordert. Een snackautomaat brengt dus voordelen met zich mee voor zowel werkgevers als werknemers. Wilt u een snackautomaat kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij R&F Vending!

Een snackautomaat kopen heeft diverse voordelen

Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om in de kantine, naast een koffiemachine, ook een snackautomaat te plaatsen. Soms heeft men behoefte aan een lekker gekoeld drankje of aan een snack. Gedurende de werkdag hebben uw medewerkers vaak een korte pauze nodig om weer op te laden. Een automaat kan in dit geval de oplossing bieden. Indien u besloten heeft om een snackautomaat te kopen, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Daarnaast kunt u bij ons ook een frisdrankautomaat of een snoepautomaat kopen.

Snackautomaat kopen

Extra energie door een heerlijke snack gedurende de werkdag

Het is bewezen dat uw medewerkers van een snack extra energie krijgen en dat de productiviteit na het eten van een snack stijgt. Dat is een goede reden om te investeren en een snackautomaat te kopen. Vaak ziet u dat tegen het einde van de middag de productiviteit daalt. Door een snackautomaat te kopen, kunt u die daling in productiviteit tegengaan. Wij kunnen u maatwerk bieden en hebben verschillende automaten voor u beschikbaar. Een snackautomaat kopen is een optie, maar u kunt bij ons ook een automaat huren.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een snackautomaat kopen die aansluit bij uw bedrijf

Omdat we een ruim assortiment hebben, vindt u bij ons vrijwel altijd een automaat die aan uw wensen voldoet. Behalve dat wij de door u gewenste automaat kunnen leveren, kunnen wij er ook voor zorgen dat de automaat frequent gevuld wordt. Daardoor is en blijft het aanbod steeds groot en afwisselend. Kiest u voor ons, dan wordt u dus compleet ontzorgd. Zo verzorgen we uiteraard ook de plaatsing van de automaten.

Een toename in tevredenheid onder personeel

U geeft uw personeel iets extra’s door de snackautomaat te kopen. Daar krijgt u in veel gevallen ook een verhoogde productiviteit voor terug. U kunt dus wel stellen dat een snackautomaat kopen voor alle partijen voordelig is. De medewerkers zijn tevreden en productiever en daar heeft u als ondernemer ook veel profijt van. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

NECTA-Festival-RF-VENDING

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F