Skip to content

Drankautomaat kopen

Drankautomaat kopen

Steeds meer ondernemingen kiezen ervoor om een drankautomaat te kopen. Zij beseffen dat u het alleen met een koffieautomaat niet redt. Medewerkers en bezoekers willen tegenwoordig graag extra service. Een automaat kunt u daarbij helpen. Een drankautomaat kopen maakt u als bedrijf sterker. Bewezen is dat de productiviteit stijgt wanneer u uw medewerkers extra keuze en service biedt. 

Automaat die past binnen uw onderneming

Als geen ander kunnen wij u helpen wanneer een drankautomaat kopen aan de orde is. We hebben automaten in verschillende soorten en maten. Wij kunnen precies dé automaat bieden die past bij uw onderneming. Dat geldt voor automaten met snoep, snacks en drankenautomaten met gekoelde frisdranken.

Populaire  vending machines

Trek in iets lekkers of een heerlijk gekoeld drankje

Het is een duidelijk dat medewerkers gaandeweg de werkdag trek krijgen in iets lekkers, iets hartigs of een gekoeld drankje. Door een drankautomaat te kopen kunt u daar iets aan doen en biedt u uw personeel de gelegenheid extra energie op te doen. Medewerkers krijgen een boost, nadat ze van een gekoeld drankje hebben genoten of iets uit de snackautomaat hebben gehaald. Die energie levert extra productiviteit op. En dat is precies de reden dat zoveel bedrijven een drankautomaat kopen. U kunt zo bovendien ook bezoekers van uw bedrijf iets extra’s bieden.

Drankautomaat kopen
Drankautomaat kopen

Redenen voldoende om ook een drankautomaat te kopen

Aan automaten in ieder geval geen gebrek. U kunt ook kiezen voor een combi-automaat, snoepautomaat of een snack- of drankautomaat. Met alleen koffie komen uw medewerkers de dag niet door en merkt u dat gaandeweg de dag de productiviteit en het energieniveau nadrukkelijk afneemt. Met een drankautomaat kopen voorkomt u dat. Op het gebied van automaten kunnen we u op verschillende manieren ontzorgen. We leveren niet alleen automaten, we plaatsen ze ook en kunnen ze desgewenst steeds aanvullen, waardoor de medewerkers het om uit te kiezen hebben. Redenen genoeg dus om een drankautomaat te kopen en te kiezen voor onze expertise en service.

Drankautomaat kopen is de investering meer dan waard

U weet waar u moet zijn als u een geschikte automaat zoekt die naadloos aansluit bij uw wensen, die ook past bij de organisatie en de wensen van medewerkers. Alleen al het feit dat de productiviteit stijgt, maakt het de investering meer dan waard. Want elke onderneming wil uiteraard productieve mensen op de werkvloer.

Play Video