DRANK
AUTOMAAT
KOPEn

Steeds meer ondernemingen kiezen ervoor om een drankautomaat te kopen. Medewerkers en bezoekers hebben vaak behoefte aan een lekker gekoeld drankje. Een automaat kan u daarbij helpen. Een drankautomaat kan ervoor zorgen dat de tevredenheid onder gasten en medewerkers toeneemt. Medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en een energieboost in de pauze kan ervoor zorgen dat de productiviteit op de werkvloer stijgt.

Automaat die past binnen uw onderneming

Als geen ander kunnen wij u helpen wanneer u een drankautomaat wilt kopen. We hebben automaten in verschillende soorten en maten. Wij kunnen hierdoor vrijwel altijd een automaat bieden die past bij uw onderneming. Zo heeft u de keuze uit automaten met snoep, snacks en met gekoelde frisdranken.

Drankautomaat kopen

POPULAIRE VENDING MACHINES

Zin in iets lekkers of een heerlijk gekoeld drankje

Het is duidelijk dat medewerkers gedurende de werkdag trek krijgen in iets lekkers, iets hartigs of een gekoeld drankje. Door een drankautomaat te kopen kunt u daar iets aan doen en biedt u personeel de gelegenheid extra energie op te doen. Medewerkers krijgen meer energie nadat ze van een gekoeld drankje hebben genoten of iets uit de snackautomaat hebben gehaald. Dat zorgt in veel gevallen ook voor een verbeterde productiviteit. En dat is één van de redenen dat zoveel bedrijven een drankautomaat kopen. U kunt zo bovendien ook bezoekers van uw bedrijf iets extra’s bieden.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Voldoende redenen om ook een drankautomaat te kopen

Wilt u een automaat aanschaffen, dan heeft u bij ons ontzettend veel keuze. U heeft de keuze uit een combi-automaat, snoepautomaat of een snack- of drankautomaat. Zonder automaat merkt u dat gaandeweg de dag de productiviteit en het energieniveau nadrukkelijk afneemt. Door een drankautomaat te kopen voorkomt u dat. Op het gebied van automaten kunnen we u op verschillende manieren ontzorgen. We leveren niet alleen automaten, we plaatsen ze ook en kunnen ze eventueel zelfs aanvullen. Zo komen uw medewerkers en bezoekers nooit zomaar voor een lege automaat te staan. Redenen genoeg dus om een drankautomaat te kopen en te kiezen voor onze expertise en service!

Een drankautomaat kopen is de investering meer dan waard

U bent bij ons absoluut aan het juiste adres als u een geschikte automaat zoekt die naadloos aansluit op uw wensen, en die van uw medewerkers. Alleen al het feit dat de productiviteit stijgt, maakt het de investering meer dan waard. Want elke onderneming wil uiteraard productieve mensen op de werkvloer.

Necta-Swing-RF-Vending

FAQ

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Het kopen van een automaat biedt een aantal voordelen voor uw bedrijf. Hiermee kunt u 24/7 producten aan uw klanten leveren, waardoor de verkoopkansen toenemen. Ook bespaart u op personeelskosten doordat de machine zelfstandig werkt. Het biedt ook gemakkelijke en snelle service aan klanten, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en een hogere potentiële verkoop.

Met een gekochte automaat kunt u een grote verscheidenheid aan producten verkopen. Denk aan snacks, drankjes, snoep, koffie, gezonde snacks, elektronica, beautyproducten en meer. Het type product dat u kunt verkopen, is afhankelijk van het specifieke model en de configuratie van de automaat. U kunt de machine afstemmen op de wensen en voorkeuren van uw doelgroep.

Bij het kopen van een automaat kunt u uw klanten verschillende betaalmogelijkheden aanbieden. De meeste automaten ondersteunen traditionele betaalmethodes zoals het inwerpen van munten en biljetten. Daarnaast kunnen moderne opties zoals contactloos betalen worden geïntegreerd met pinpassen, creditcards of mobiele portemonnees. U kunt beslissen welke betalingsoptie het beste past bij uw klanten en zakelijke behoeften.

Ja, de automaat kan worden aangepast aan uw merkidentiteit. U kunt uw bedrijfslogo, kleuren en afbeeldingen toevoegen aan de machine, waardoor deze perfect past bij uw merk. Dit zorgt voor merkconsistentie en bouwt herkenning op voor uw bedrijf. Neem contact met ons op om opties voor het aanpassen van verkoopautomaten te bespreken die passen bij uw merk.

Ja, u kunt automaten op meerdere locaties plaatsen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw doelgroep op verschillende plaatsen en op verschillende tijdstippen te bereiken. U kunt verkoopautomaten strategisch plaatsen op drukbezochte locaties zoals winkelcentra, kantoren, ziekenhuizen of scholen om maximale bekendheid en verkoopkansen te krijgen. Zorg ervoor dat u toestemming krijgt van de site-eigenaar voordat u bestelt.

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F