DRANK
AUTOMAAT

Wilt u meer dan alleen een koffiezetautomaat voor uw medewerkers en uw bezoekers? Dan bieden wij u diverse soorten automaten aan, om uw medewerkers en uw bezoekers het zo comfortabel mogelijk te maken. Het is zeker geen slecht idee om de aanschaf van een drankautomaat te overwegen. U kunt bij ons uit een drankautomaat met gekoelde dranken kiezen, maar een combi-automaat is ook een optie. Overweegt u om een drankautomaat in uw bedrijfspand te plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij R&F Vending.

R&F Vending heeft een ruim assortiment automaten

Behalve dat wij het ideale adres zijn voor de aanschaf van een drankautomaat, kunnen wij ook zorgen dat de automaat goed gevuld blijft. Daarnaast zullen we de plaatsing van uw automaat verzorgen. U hoeft de automaat enkel te bestellen, wij zullen vervolgens de rest voor u regelen. We hebben een ruim assortiment aan verschillende automaten, waardoor er altijd een automaat tussenzit die perfect op uw wensen aansluit.
Drankautomaat

Een drankautomaat is ideaal voor op kantoor

Een drankautomaat is perfect voor op kantoor. Op deze manier biedt u medewerkers, klanten en bezoekers net even iets extra’s. Zij kunnen elk moment van de dag genieten van een gekoeld drankje wanneer ze daar aan toe zijn. Het geeft uw personeel extra energie, wat ook weer een positieve impact heeft op de productiviteit op de werkvloer. Als werkgever kan het dus zeer interessant zijn om in een drankautomaat te investeren. Wij bieden diverse automaten aan. Dankzij ons indrukwekkende aanbod kunnen we aan de wensen van vrijwel iedere ondernemer voldoen.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een drankautomaat kopen of huren

Niet alleen kunt u automaten bij ons kopen of huren, maar ook blijft u hierna profiteren van complete ontzorging. Onze specialisten kunnen de automaten voor u bijvullen, waardoor u er zelf geen omkijken naar heeft. Twijfelt u over het assortiment, dan raden we u aan om te kiezen voor een combi-automaat. Mocht u twijfelen welk automaat het best op uw bedrijf aansluit, geven we u ook graag advies. Wij kunnen maatwerk leveren en zijn ervan overtuigd dat een drankautomaat een positieve impact heeft op uw bedrijf. Behalve dat wij u de beste automaten kunnen verkopen, bieden we u ook de mogelijkheid om een automaat te huren. Indien u overweegt om een drankautomaat te bestellen, kunt u dus altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

D720-6G-rf-vending

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F