Skip to content

Drankautomaat

Drankautomaat

Wilt u meer dan alleen een koffiezetautomaat voor uw medewerkers en uw bezoekers. Wij bieden diverse soorten automaten aan, om uw medewerkers en uw bezoekers het zo comfortabel mogelijk te maken. Het aanschaffen van een drankautomaat is dan ook het overwegen meer dan waard. U kunt een drankautomaat met gekoelde dranken kiezen of besluiten een combi-automaat aan te schaffen. Wij maken het allemaal mogelijk en uw personeel en uw gasten zullen u er dankbaar voor zijn.

We hebben u een behoorlijk aanbod automaten te bieden

Behalve dat wij het ideale adres zijn voor de aanschaf van een drankautomaat, kunnen wij ook zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft. Daarnaast kunnen we ook de automaat voor u plaatsen. Wij kunnen u een behoorlijk aanbod van automaten aanbieden en kunnen u, in elk geval, precies de automaat bieden die past binnen uw onderneming.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Perfect voor op kantoor

Een drankautomaat is perfect voor op kantoor. U biedt op deze manier uw medewerkers, uw klanten en uw bezoekers net even iets extra’s. Zij kunnen elk moment van de dag genieten van een gekoeld drankje wanneer ze daar aan toe zijn. Het geeft uw personeel extra energie en dat betekent dat ze ook nog eens productiever worden. Des te meer reden om te investeren in een drankautomaat. Wij bieden onze automaten in verschillende uitvoeringen aan.

U kunt ook kiezen voor het huren van een drankautomaat

Op het gebied van automaten voor voeding en dranken kunnen wij u volledig ontzorgen. Zoals gesteld kunnen wij ervoor zorgen dat het assortiment van de automaten steeds gevuld blijft. Twijfelt u over het assortiment, dan kunt u eveneens kiezen voor een combi-automaat. Wat dat betreft, kunt u met ons echt alle kanten op. Wij kunnen u maatwerk leveren en weten zeker dat u met de aankoop van een frisdrankautomaat iedereen binnen uw onderneming een groot plezier doet. Behalve dat wij u de beste automaten kunnen verkopen, kunt u ook kiezen voor het huren van een automaat. Verstandig dus om vooral bij ons aan te kloppen wanneer u ook de toegevoegde waarde van een drankautomaat binnen uw bedrijf inziet. Samen komen we er altijd uit en altijd kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Play Video