Skip to content

Frisdrankautomaat huren

Frisdrankautomaat huren

Ziet u wel de toegevoegde waarde in een frisdrankautomaat, maar weet u niet zeker of het kopen van een automaat verstandig is? Bij ons is een frisdrankautomaat huren ook een optie. Op die manier kunt u zien of het plaatsen van een dergelijke automaat ook echt de moeite waard is. U kunt later eventueel alsnog besluiten een frisdrankautomaat te kopen.

Wij kunnen u op alle mogelijke manieren van dienst zijn en ontzorgen

Met de optie frisdrankautomaat huren wordt meteen duidelijk dat we u flexibel van dienst kunnen zijn. Met het huren van een frisdrankautomaat biedt u uw medewerkers, uw bezoekers en uw klanten net dat beetje extra service. Uw medewerkers hebben gaandeweg de werkdag vaak meer de behoefte aan een drankje, een snack of snoep. Behalve automaten met frisdrank huren, kunt u eveneens bij ons terecht voor snoepautomaten en snackautomaten. Een combinatie automaat kopen of huren is eveneens een mogelijkheid.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Geef uw medewerkers een boost door een frisdrankautomaat te huren

U biedt uw personeel door een frisdrankautomaat te huren een extra boost tijdens de werkdag, zoals dat ook geldt voor onze andere automaten. De meeste mensen kunnen gedurende de werkdag wel wat extra energie gebruiken. Bewezen is dat na zo’n moment ook de productiviteit stijgt. En alleen dat is al reden genoeg om ook een automaat te kopen of te huren. De investering verdient u door de verhoogde productiviteit zo snel terug.

Frisdrankautomaat huren
Frisdrankautomaat huren

Zo blijven uw medewerkers productiever gedurende de werkdag

U kunt met ons alle kanten op. We hebben verschillende soorten en maten automaten in huis. Daarnaast bieden we ook combi-automaten aan. Behalve dat wij u de gewenste automaat kunnen leveren, kunnen we u ook op alle manieren ontzorgen. Zo kunnen wij desgewenst de automaat steeds bijvullen en kunnen we, met u, het assortiment van de automaat bespreken. Het is duidelijk, met alleen koffie komen uw medewerkers de dag niet meer door. Zij willen graag iets extra’s.

Play Video