Skip to content

Frisdrankautomaat huren

Frisdrankautomaat huren

Bent u op de hoogte van de voordelen van een frisdrankautomaat, maar twijfelt u nog of u er wel een wilt aanschaffen? Bij ons is een frisdrankautomaat huren ook een optie. Op die manier kunt u ervaren welke voordelen een automaat met zich meebrengt, zonder dat u de automaat in één keer moet betalen. U kunt later eventueel alsnog besluiten om een frisdrankautomaat te kopen.

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en volledig ontzorgen

Steeds meer werkgevers kiezen ervoor om een frisdrankautomaat te huren. Met het huren van een frisdrankautomaat biedt u medewerkers, bezoekers en klanten net dat beetje extra service. Uw medewerkers hebben aan het einde van de werkdag vaak meer de behoefte aan een drankje, een snack of snoep. Niet alleen kunt u bij ons automaten met frisdrank huren, maar ook kunt u bij ons terecht voor snoepautomaten en snackautomaten. Ook kunt u bij ons een combi-automaat huren, die zowel met drankjes als met snacks gevuld kan worden.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een frisdrankautomaat huren voor meer energie na de pauze

Besluit u om een frisdrankautomaat te huren, dan biedt u personeel de mogelijkheid om extra energie binnen te krijgen tijdens de werkdag. Dat geldt overigens ook wanneer u voor een van onze andere automaten kiest. De meeste mensen kunnen gedurende de werkdag wel wat extra energie gebruiken. Bewezen is dat na een frisdrank of snack vaak ook de productiviteit stijgt. En alleen dat is al een goede reden om ook een automaat te kopen of te huren. De investering verdient u dankzij de verhoogde productiviteit snel terug.

Frisdrankautomaat huren
Frisdrankautomaat huren

Medewerkers blijven langer productief met een automaat

Bij ons heeft u eindeloos veel mogelijkheden. We hebben verschillende soorten en maten automaten in huis. Daarnaast bieden we ook combi-automaten aan. Behalve dat wij u de gewenste automaat kunnen leveren, blijven we u ook daarna ontzorgen. Zo kunnen wij desgewenst de automaat steeds bijvullen en wordt het assortiment van de automaat bepaald aan de hand van uw wensen. Wilt u uw medewerkers graag extra mogelijkheden bieden naast koffie? Neemt u dan contact met ons op, zodat we samen met u kunnen nagaan wat voor automaat het meest geschikt is in uw geval.

Play Video