Skip to content

Snackautomaat

Snackautomaat

Wist u dat u met het plaatsen van een snackautomaat binnen uw onderneming de productiviteit significant kunt verhogen? Alleen dat al zou reden voldoende moeten zijn om ook te kiezen voor een snackautomaat binnen uw onderneming. Medewerkers hebben tegenwoordig behoefte aan meer dan alleen een koffiezetapparaat. Met het plaatsen van een snackautomaat geeft u ze nieuwe energie en blijken ze vervolgens een stuk actiever op de werkvloer.

Kopen of huren van een snackautomaat

Bij ons kunt u zonder enig probleem een snackautomaat kopen of huren, zoals we ook al heel lang het adres zijn voor het aanschaffen of huren van een snoepautomaat of een drankenautomaat. Wij kunnen maatwerk bieden en zelfs een combi-automaat behoort tot de mogelijkheden wanneer u besluit om zaken met ons te gaan doen.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Wij kunnen u op een breed vlak ontzorgen

Onze dienstverlening houdt zeker niet op wanneer u kiest om een snackautomaat bij ons aan te schaffen. Zonder moeite kunnen wij de automaten bij u plaatsen en kunnen we de automaten bij blijven vullen. Zo weet u zeker dat er steeds voldoende te kiezen valt voor uw medewerkers en uw bezoekers. En dat is eigenlijk wel een vereiste wanneer u ook kiest voor de toegevoegde waarde van een snackautomaat.

Snackautomaat

Gaandeweg de dag groeit de behoefte aan iets lekkers

Gedurende de dag hebben uw medewerkers behoefte aan iets lekkers, iets hartigs. Dat kan een snack zijn, snoepgoed of gekoelde frisdrank. Het geeft uw medewerkers en uw bezoekers een momentje om even te genieten en bovendien biedt het extra energie. Die nieuwe energie maakt dat uw personeel ineens een stuk productiever is na het tussendoortje en dat maakt de investering van een snackautomaat of één van onze andere automaten het waard.

Doe uw medewerkers een plezier en kies voor een snackautomaat

Wij kunnen u echt maatwerk bieden, en dat op alle fronten. Wij kunnen u volledig ontzorgen en hebben altijd precies dé automaat die aansluit bij u en uw organisatie. Maatwerk schrijven wij met hoofdletter. Ga het gesprek met ons aan en samen kunnen we precies die oplossing vinden die u zoekt. U doet al uw personeel en al uw bezoekers er in elk geval een groot plezier mee. En ook dat alleen al is reden genoeg om ook een snackautomaat te kopen of te huren. Klop bij ons aan en kies voor één van onze kwalitatieve, uitstekende en veelzijdige automaten. 

Play Video