Skip to content

Snackautomaat

Snackautomaat

Wist u dat u de productiviteit van uw werknemers significant kunt verhogen door een snackautomaat te plaatsen? Een snackautomaat geeft medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om extra energie binnen te krijgen. Dit komt vaak ook ten goede van de productiviteit op de werkvloer. Bovendien kan een snackautomaat de tevredenheid onder zowel bezoekers als medewerkers verhogen.

U kunt bij ons een snackautomaat kopen of huren

Bij ons kunt u zonder enig probleem een snackautomaat kopen of huren. Wij zullen de automaten voor u plaatsen en bijhouden. Eventueel kunnen wij zelfs een combi-automaat leveren, zodat er ruimte is voor zowel dranken als snacks. Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor een maatwerk oplossing! Omdat we een ruim assortiment automaten hebben, kunnen we vrijwel altijd het type automaat leveren waar u naar op zoek bent.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Wij kunnen u op een breed vlak ontzorgen

Besluit u om een automaat bij ons te bestellen, dan wordt u volledig ontzorgd. Zelf heeft u geen omkijken naar de automaat. Wij kunnen de automaten bij u plaatsen en kunnen de automaten hierna ook bij blijven vullen. Op die manier weet u zeker dat uw medewerkers of gasten nooit voor een lege automaat komen te staan. En dat is eigenlijk wel een vereiste wanneer u van de toegevoegde waarde van een snackautomaat wilt profiteren.

Snackautomaat

Gedurende de dag groeit de behoefte aan iets lekkers

Naarmate de tijd verstrijkt, krijgen uw medewerkers behoefte aan iets lekkers, iets hartigs. Dat kan een snack zijn, snoepgoed of gekoelde frisdrank. Het geeft uw medewerkers en uw bezoekers een momentje om even te genieten en bovendien biedt het extra energie. Die nieuwe energie zorgt ervoor dat uw personeel productief blijft na het tussendoortje. Om die reden is een snackautomaat indirect zelfs een goede investering vanuit financieel oogpunt.

Verhoog de tevredenheid onder werknemers met een snackautomaat

Bij R&F Vending kunnen we u maatwerk bieden. We kunnen u volledig ontzorgen en kunnen de automaten leveren die aansluiten op de behoeftes binnen uw organisatie. Gaat u het gesprek met ons aan, dan zoeken we samen met u naar de perfecte oplossing. Voor u als ondernemer kan een snackautomaat een goede investering zijn. Het zal de tevredenheid onder klanten en medewerkers verhogen en kan een positief effect hebben op de productiviteit. Steeds meer ondernemers besluiten daarom om ook een snackautomaat te kopen of te huren. Neem contact met ons op en kies voor één van onze kwalitatieve en veelzijdige automaten. 

Play Video