Skip to content

Frisdrankautomaat plaatsen

Frisdrankautomaat plaatsen

Wilt u de tevredenheid onder werknemers en gasten verhogen? Overweeg dan om een frisdrankautomaat te plaatsen. Zo krijgen medewerkers ook de kans om gedurende de dag wat extra energie op te doen. Dit verhoogt niet alleen de tevredenheid onder uw werknemers, maar kan ook positieve gevolgen hebben voor de productiviteit op de werkvloer. Wilt graag een frisdrankautomaat laten plaatsen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Meer energie door een gekoeld drankje

Gedurende de dag verliest men energie en ontstaat er behoefte aan iets lekkers, bijvoorbeeld een gekoeld drankje. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om vendingautomaten te plaatsen. Als u een frisdrankautomaat plaatst, geeft u personeel de kans om tijdens de werkdag wat extra energie tot zich te nemen. Dat merkt u vervolgens op de werkvloer, want na een tussendoortje merkt u dat de productiviteit van het personeel in ieder geval op niveau blijft. U als werkgever heeft er dus profijt van als u een frisdrankautomaat laat plaatsen, maar ook voor medewerkers is een automaat een welkome toevoeging.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een frisdrankautomaat plaatsen? Laat dat aan ons over!

Bij R&F Vending hebben we ons gespecialiseerd in vendingautomaten. We kunnen u op verschillende vlakken van dienst zijn en bieden, behalve frisdrankautomaten, ook snoepautomaten en snackautomaten. Bovendien bieden we combi-automaten aan waarin zowel drankjes als snacks en snoep geplaatst kan worden. Zo kunnen we steeds een perfecte oplossing bieden en kunnen we u volledig tegemoet komen, zodat de wensen van u en uw medewerkers waargemaakt worden.

Frisdrankautomaat plaatsen

We bieden u complete ontzorging

We kunnen een frisdrankautomaat plaatsen, maar we kunnen ook zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft. We kunnen u dus compleet ontzorgen indien u besluit om een automaat door ons te laten plaatsen. Op die manier heeft u verder geen omkijken naar de automaat. Wij werken uitsluitend met automaten van hoge kwaliteit en hechten veel waarde aan een goede klantenservice. Zo denken we ook graag met u mee als u zich afvraagt welke automaten het best aansluiten op de behoeftes van uw gasten en uw personeel. Wilt u dus een frisdrankautomaat kopen of huren? Bent u benieuwd wat het kost om een of meerdere automaten in uw bedrijfspand te laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Play Video