Skip to content

Vendingautomaten

Vendingautomaten

Vendingautomaten kunnen een uitstekende investering zijn voor uw bedrijf. Met het plaatsen van frisdrankautomaten of snackautomaten geeft u medewerkers en bezoekers de kans om gedurende de dag wat extra energie binnen te krijgen. Dat heeft vaak ook positieve gevolgen voor de sfeer en de productiviteit op de werkvloer.

Met vendingautomaten voorkomt u een afname van energie

Wanneer de werkdag vordert, zal ook het energielevel van uw personeel afnemen. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit aan het eind van de dag vaak een stuk lager ligt. Met vendingautomaten kunt u dit fenomeen tot een halt roepen als ondernemer. Met gekoelde dranken, snoep of snacks geeft u medewerkers een extra boost. In ruil krijg u er personeel voor terug dat ook aan het eind van de dag productief blijft. Om die reden verdient u de investering in vendingautomaten al snel terug.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Kwalitatieve en betaalbare vendingautomaten

We kunnen u als specialist de beste automaten leveren. Daarnaast verzorgen we ook de plaatsing en kunnen we ervoor zorgen dat de automaten steeds goed gevuld blijven. We hebben snoepautomaten en snackautomaten, maar ook gecombineerde automaten. Om die reden kunnen we u ook maatwerk bieden. We hebben altijd precies de vendingautomaten in huis die aansluiten bij de behoeften en wensen van u en uw medewerkers.

Vendingautomaten

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn

Behalve dat wij alleen de beste vendingautomaten aanbieden, vallen onze automaten ook nog eens op door de betaalbare prijzen. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben kennis van zaken. Wij kunnen voor verlichting zorgen en actief meedenken over welke vendingautomaten het best bij uw organisatie passen. Indien u overweegt om een vendingautomaat te kopen, bent u bij ons dus absoluut aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst.

U kunt de automaten bij ons ook huren

Uw medewerkers zullen productiever zijn wanneer ze de mogelijkheid hebben om tussendoor een frisdrank, snack of zakje snoep te nuttigen. Bij ons kunt u de automaten zowel huren als kopen. Wij kunnen dus op alle vlakken maatwerk leveren als het op vending aankomt. Wilt u graag dat wij meedenken over een maatwerk oplossing voor uw bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt u op korte termijn vendingautomaten laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Play Video