Skip to content

Vendingautomaten

Vendingautomaten

Vendingautomaten zijn uw investering meer dan waard. Met het plaatsen van frisdrankautomaten of snackautomaten geeft u uw medewerkers en uw bezoekers de kans om gedurende de dag wat extra energie te tanken. En dat vertaalt zich weer in extra productiviteit.

Een afname van energie gedurende de werkdag

Wanneer de werkdag vordert, merkt iedereen een afname van de energie wat leidt tot minder productiviteit. Met vendingautomaten kunt u dit fenomeen tot een halt roepen als ondernemer. Met gekoelde dranken, snoep of snacks geeft u uw medewerkers een extra boost. In ruil krijg u er personeel voor terug dat de hele dag lang productief is. Om die reden verdient u de investering in vendingautomaten al snel terug.

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

De beste en ook zeer betaalbare automaten

We kunnen als geen enkele andere specialist de beste automaten leveren. Daarnaast zorgen we voor plaatsing en kunnen we ervoor zorgen dat de automaten steeds goed gevuld blijven. We hebben snoepautomaten en snackautomaten, maar ook gecombineerde automaten. Dat maakt dat we maatwerk kunnen bieden. We hebben altijd precies dé vendingautomaten in huis die aansluiten bij de behoeften en wensen van u en uw medewerkers.

Vendingautomaten

Wij zijn u bijzonder graag van dienst als het gaat om vendingautomaten

Behalve dat wij alleen de beste vendingautomaten aan kunnen bieden, vallen die automaten ook nog eens op door de betaalbare prijzen. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben een kennis van zaken. Wij kunnen voor verlichting zorgen en actief meedenken over welke vendingautomaten het best bij uw organisatie past. U kunt bij ons aan te kloppen als u overweegt om vendingautomaten aan te schaffen. Wij zijn u graag van dienst.

Behalve kopen van automaten is ook huren een serieuze optie

Veel bedrijven hebben nog steeds alleen een koffieautomaat in het pand staan. Medewerkers en bezoekers hebben minder behoefte aan alleen koffie, maar willen graag meer keuzes. Denk aan gekoelde dranken, snacks of snoep. Uw medewerkers zullen productiever zijn wanneer ze keuzes hebben in het verkrijgen van diverse snacks, dranken of snoep. Daarom bieden wij u enkele vendingautomaten aan. Behalve dat u de automaten kunt kopen, is ook huren overigens een optie. Wij kunnen u op alle vlakken maatwerk leveren als het op vending aankomt.

Play Video