SNOEP
AUTOMAAT
PLAATSEN

Een snoepautomaat plaatsen kan als bedrijf een ontzettend goed idee zijn. U biedt uw medewerkers op die manier namelijk de kans om gedurende de dag wat extra energie op te doen. Wilt u een snoepautomaat plaatsen? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een snackautomaatcombi-automaat of een automaat met gekoelde dranken. Nadat u een automaat bij ons bestelt, kunnen we de snoepautomaat plaatsen en blijven we deze eventueel ook voor u vullen. Zo wordt u compleet ontzorgd.

Door een snoepautomaat te plaatsen verhoogt u de productiviteit

Gaandeweg de dag krijgen medewerkers vaak zin in wat luchtigs. Ze voelen dat de energie afneemt, en dat gaat ten koste van de productiviteit. Een snoepautomaat plaatsen kan dat probleem oplossen. Na iets lekkers voelen personeelsleden dat de energie weer toeneemt en dat betekent dat de productiviteit ook toeneemt. Ook voor u als ondernemer brengt het plaatsen van een snoepautomaat dus veel voordelen met zich mee.

Snoep automaat plaatsen

POPULAIRE VENDING MACHINES

Ook het adres voor een dranken- en snackautomaat

Wij kunnen u op de beste manier ontzorgen. Niet alleen kunnen we een snoepautomaat plaatsen, maar we kunnen er ook voor zorgen dat de automaat steeds goed gevuld blijft. Op die manier heeft u geen omkijken naar de automaat en heeft uw personeel steeds voldoende keuze. We zullen het assortiment met u bespreken en bieden dus altijd maatwerk.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Meer dan alleen de optie om een snoepautomaat te plaatsen

U kunt bij ons niet alleen een snoepautomaat huren of kopen, maar we bieden ook andere soorten automaten aan. Zo kunt u eveneens kiezen voor een drankenautomaat en een snackautomaat. Ook kunt u besluiten om een gecombineerde automaat te kiezen. Wij kunnen u in vrijwel alle gevallen een passende oplossing bieden. Met een snoepautomaat plaatsen zorgt u dat de medewerkers een extra boost krijgen. Uiteindelijk heeft dit ook weer een positieve impact op de productiviteit binnen uw organisatie.

U heeft geen omkijken naar de automaten

We kunnen u veel verschillende soorten en maten automaten bieden. We staan bekend om ons maatwerk en denken graag met u mee, ook over de invulling van de automaat. Kies voor onze ontzorging en u heeft verder geen omkijken meer naar de automaat. Wij zullen de automaat namelijk voor u plaatsen en bijvullen. Onze specialisten hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de automaat. Wilt u ook een automaat laten plaatsen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

TCN-D720-6G

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F