VENDING

Steeds meer ondernemers overwegen vending: om een verkoopautomaat in de kanitne te plaatsen. Dat is een uitstekend idee, want zo biedt u medewerkers iets extra’s gedurende de werkdag. Bewezen is verder dat op die manier het energieniveau op peil blijft. Dit zorgt er ook voor dat de productiviteit op de werkvloer niet afneemt.

Kom uw medewerkers tegemoet met vending

Kiest u voor vending, dan zullen uw medewerkers u hier ongetwijfeld dankbaar voor zijn. Het is menselijk dat gedurende de dag het energielevel afneemt. Dat kan ervoor zorgen dat ook de productiviteit steeds lager wordt aan het einde van de dag. Door middel van vending kunt u dit voorkomen. Een gekoeld drankje of een snack geeft de werknemer net dat beetje extra energie dat nodig is om er weer voor de volle 100 procent tegenaan te gaan. Medewerkers en bezoekers willen tegenwoordig meer dan alleen een koffieautomaat 

Een goede investering voor uw bedrijf

Het feit dat uw medewerkers door middel van een vendingautomaat actiever blijven, maakt de investering in een verkoopautomaat alleen al de moeite waard. De investering verdient zich hierdoor al snel terug. Als we kijken naar vending, dan kunt u onder meer kiezen voor een snoepautomaat, een snackautomaat of een frisdrankautomaat. Met deze automaten kunt u eventueel ook uw gasten of klanten iets extra’s bieden.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Op het gebied van vending kunnen we u volledig ontzorgen

We kunnen u wat betreft vending goed van dienst zijn. Bij R&F Vending hebben we automaten in alle soorten en maten. We kunnen u dé automaat aanbieden die aansluit bij uw wensen en die van uw medewerkers. Ook interessant zijn overigens onze combi-automaten. Zo zijn we altijd in staat om u maatwerk te bieden. We kunnen u de automaten voor vending leveren, maar blijven u ook hierna steeds ontzorgen. We plaatsen de automaten op de juiste plek en kunnen de automaten ook steeds bijvullen.

Kwalitatief uitstekend en bovendien zeer betaalbaar

Bij R&F Vending werken we uitsluitend met automaten van hoge kwaliteit. Samen met onze service, kennis en dienstverlening maakt dit ons een uitstekende partner. Schakel ons dus in wanneer u ook overtuigd bent van de extra waarde die vending biedt. Vraag vrijblijvend een offerte aan indien u een automaat wilt laten plaatsen.

Necta-Swing-RF-Vending

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F