Skip to content

Vending

Vending

Steeds meer ondernemers overwegen vending: om een verkoopautomaat in de kanitne te plaatsen. Dat is een uitstekend idee, want zo biedt u medewerkers iets extra’s gedurende de werkdag. Bewezen is verder dat op die manier het energieniveau op peil blijft. Dit zorgt er ook voor dat de productiviteit op de werkvloer niet afneemt.

Kom uw medewerkers tegemoet met vending

Kiest u voor vending, dan zullen uw medewerkers u hier ongetwijfeld dankbaar voor zijn. Het is menselijk dat gedurende de dag het energielevel afneemt. Dat kan ervoor zorgen dat ook de productiviteit steeds lager wordt aan het einde van de dag. Door middel van vending kunt u dit voorkomen. Een gekoeld drankje of een snack geeft de werknemer net dat beetje extra energie dat nodig is om er weer voor de volle 100 procent tegenaan te gaan. Medewerkers en bezoekers willen tegenwoordig meer dan alleen een koffieautomaat 

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Een goede investering voor uw bedrijf

Het feit dat uw medewerkers door middel van een vendingautomaat actiever blijven, maakt de investering in een verkoopautomaat alleen al de moeite waard. De investering verdient zich hierdoor al snel terug. Als we kijken naar vending, dan kunt u onder meer kiezen voor een snoepautomaat, een snackautomaat of een frisdrankautomaat. Met deze automaten kunt u eventueel ook uw gasten of klanten iets extra’s bieden.

Op het gebied van vending kunnen we u volledig ontzorgen

We kunnen u wat betreft vending goed van dienst zijn. We hebben automaten in alle soorten en maten. We kunnen u dé automaat aanbieden die aansluit bij uw wensen en die van uw medewerkers. Ook interessant zijn overigens onze combi-automaten. Zo zijn we altijd in staat om u maatwerk te bieden. We kunnen u de automaten voor vending leveren, maar blijven u ook hierna steeds ontzorgen. We plaatsen de automaten op de juiste plek en kunnen de automaten ook steeds bijvullen.

Vending
Vending

Kwalitatief uitstekend en bovendien zeer betaalbaar

Bij R&F Vending werken we uitsluitend met automaten van hoge kwaliteit. Samen met onze service, kennis en dienstverlening maakt dit ons een uitstekende partner. Schakel ons dus in wanneer u ook overtuigd bent van de extra waarde die vending biedt. Vraag vrijblijvend een offerte aan indien u een automaat wilt laten plaatsen.

Play Video