Skip to content

Vending

Vending

Wel eens aan vending gedacht? Aan het plaatsen van een verkoopautomaat binnen uw bedrijf? Prima idee, want zo biedt u uw medewerkers iets extra’s  gedurende de werkdag. Bewezen is verder dat op die manier de energie op peil blijft en wat ook geldt voor de productiviteit op de werkvloer.

Kom met vending uw medewerkers tegemoet

Kiest u voor vending, dan komt u uw medewerker ongetwijfeld tegemoet aan hun wensen. Het is menselijk dat gedurende de dag het energielevel afneemt en zo dus ook de productiviteit van de werknemer. Met vending kunt u dit voorkomen. Een gekoeld drankje of een snack geeft de werknemer net dat beetje extra energie dat nodig is om er weer voor de volle 100 procent tegenaan te gaan. Medewerkers en bezoekers willen tegenwoordig meer dan alleen een koffieautomaat 

Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Van alleen koffie worden uw medewerkers niet productiever

Het feit dat uw medewerkers door middel van een vendingautomaat  actiever blijven, maakt de investering in een verkoopautomaat alleen al de moeite waard. De investering verdient zich zo snel terug. Als we kijken naar vending, dan kunt u onder meer kiezen voor een snoepautomaat, een snackautomaat of een frisdrankautomaat. Met deze automaten kunt u eventueel ook uw gasten of klanten iets extra’s bieden.

Op het gebied van vending kunnen we u volledig ontzorgen

We kunnen u wat betreft vending goed van dienst zijn. We hebben automaten in alle soorten en maten. We kunnen u dé automaat aanbieden die aansluit bij uw wensen en die van uw medewerkers. Ook interessant zijn onze combi-automaten overigens en op die manier kunnen we u prima maatwerk bieden. Behalve het leveren van vending kunnen we u volledig ontzorgen. We kunnen de automaat plaatsen en ook zorgen dat de automaten steeds goed gevuld blijven. Op die manier heeft u zelf geen werk aan de automaat.

Vending
Vending

Kwalitatief uitstekend en bovendien zeer betaalbaar

Behalve dat we, wat kwaliteit betreft, uitstekende vending aanbieden. We bieden we de verschillende automaten ook nog eens tegen betaalbare prijzen aan. Samen met onze service, kennis en dienstverlening maakt, wat betreft vending, een uitstekende partner. Schakel ons dus in wanneer u ook overtuigd bent van de extra waarde dat vending biedt. Wij komen er samen altijd uit.

Play Video