Snoep
automaat
huren

Een snoepautomaat huren? Ook dat is één van de diensten die we bedrijven aanbieden. U geeft bezoekers en medewerkers met een snoepautomaat de kans om wat extra energie op te doen, wat ook positieve gevolgen heeft voor de productiviteit op de werkvloer. We kunnen de automaten met verschillende soorten snoep vullen. Wilt u een snoepautomaat huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Een snoepautomaat huren voor een verhoogde productiviteit

Naarmate de werkdag vordert, neemt het energielevel af. Dat gaat ten koste van de productiviteit. U kunt dit als werkgever voorkomen door een snoepautomaat te huren. Na een tussendoortje neemt het energielevel vaak weer toe. Dat zorgt ervoor dat de productiviteit minder hard daalt gedurende de dag. Ook dat is een prima reden om een snoepautomaat te huren, naast het feit dat de tevredenheid onder gasten en medewerkers toeneemt.

Snoepautomaat huren

POPULAIRE VENDING MACHINES

Meer dan alleen een snoepautomaat huren

U kunt bij ons niet alleen een snoepautomaat huren, maar hebben automaten in allerlei soorten en maten. U kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een drankenautomaat of een snackautomaat. Bovendien kunt u bij ons een combinatie automaat kopen of huren, wat ook interessant kan zijn voor uw onderneming. We leveren maatwerk en staan bekend om onze expertise en meer dan uitstekende dienstverlening.

ONZE KLANTEN

REVIEWS
Onze tevreden vending machine klanten!

"Om onze locatie in Nootdorp hebben wij 40 zzp'rs die graag een drankje meenemen onderweg naar de klant! Bedankt Rowan en R&F Vending"

BBS

"Dankzij R&F Vending ben ik volledig ontzorgd en hebben al mijn werknemers een hapje en een drankje binnen hun handbereik. Bedankt R&F!

Duurzaam voor Nederland

"Op onze locatie staat een hele mooie combinatie automaat. Hij wordt altijd goed onderhouden door Fabian en de producten zijn altijd bijgevuld! Bedankt Fabian en R&F Vending."

Real Gen
Interesse in de R&F Vending machine voor uw locatie?

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt contact met u op!

Wij kunnen u op alle mogelijke manieren ontzorgen

Op het gebied van automaten kunnen wij u op alle mogelijke manieren ontzorgen. Zo leveren wij niet alleen automaten, maar zorgen we eveneens voor de plaatsing en het vullen van de automaat, waardoor er voor uw personeel en uw bezoekers altijd voldoende te kiezen is. Wanneer u ook de toegevoegde waarde inziet van een snoepautomaat huren, dan doet u er verstandig aan om juist voor ons te kiezen. Wij zijn experts op het gebied van automaten en denken graag met u mee. Bovendien kunnen we u de verschillende automaten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Alleen de verhoogde productiviteit kan al een goede reden zijn om een snoepautomaat te huren of te kopen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt u zo snel mogelijk een snoepautomaat laten plaatsen? Vraag in dat geval een offerte bij ons aan.

NECTA-Festival-RF-VENDING

Interesse in één van onze automaten?

Wilt u volledig ontzorgd worden, zonder daarvoor een investering voor te doen?

NEEM CONTACT OP

Heeft u een vraag over de verschillende automaten, wilt u advies of bent u op zoek naar technische support?

Neem contact op of plan online een afspraak in.

Meld hier een storing

Storing melden?

Wij vinden het vervelend dat u een storing heeft ondervonden bij onze automaat. Vult u alstublieft hiernaast het storingsformulier nauwkeurig in, zodat wij het ongemak kunnen verhelpen. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk de storing in behandeling nemen en uiteraard contact met u opnemen.

R&F